Merhaba; Yazacakların sizi gücendirmesin lütfen zira kıymetli eşimi de bu yönde çok eleştiririm.
Sıradan ürünlerde temizleme yöntemlerimize çok dikkat etmemize gerekkalmıyor zira hem biz önemseiyoruz hem de o üretimler zaten özel kaplamalara vs sahip olmayan ürünler oluyor. Özelden kastım da ürün daha parlak, caf caflı görünsün diye en üst katmana uygulanan yüzey materyalleri vs.
En öncelikli eleştireceğim konu ise her ne kadar temizlik malzemelerinin üreticileri bu şekilde kullanmamıza olanak sağlıyor ve hatta buna çanak tutuyor olsa da bu malzemelerin bu tarz yüzeylere DİREKT olarak uygulanmaması taraftarıyım. Ben bu tarz temizlikleri kendim yaparım zira eşimin yıllar içerisinde neleri mahvettiğini en iyi ben bilirim. Benim temizleme yöntemim kesinlikle sulnadırarak ve tüm yüzeye eşit oranda uygulayacak şekilde olur çünkü ne olursa olsun bu bir kimyasal madde ve etkileşimi yoğunluğuna göre değişiyor.
Bakınız izlerden anlaşıldığı üzere ilgili kimyasal temizlik maddesi sıkılarak uygulanmış ve sanıyorum ki (biz bilemeyiz, sadece tahmin) biraz bekletilmiş sonra temizlik uygulanmış. Hâl böyle olunca o yüzeydeki kaplamayı deforme etmiş, ortaya bu sonuç çıkmış.
Burada kesinlikle yaklaşımımız biz suçlu arama veya suçlama konusu değil, ben şimdi bu bir dosya olsa ve bir heyet üyesi olarak dosyada bana bu deliller sunulsa ne düşünürdüm diye bakıyorum ve aklıma bunlar geliyor ama heyetin 5 kişiden oluştuğunu da hatırlatmak gerekir. Diğer 4 kişi ne düşünür onlar önemli.
Hanımlarımız veya benim gibi temizlik yapan hemcinslerimiz çoğu zaman bu kimyasalları sıkıp bırakıyor temizlesin iyice diye, bu yapılmamalı veya yapılsa dahi mutlaka ama mutlaka hafif seyreltilmeli ve tüm yüzeye eşit uygulanmalıdır.
Öte yandan sevgili
A
Alperentoy ile birçok konuda anlaşamasak da doğru tespitleri var ve inanın o bir firma çalışanı veya yandaşı değil. Burada karşı tarafa şu yönde ithamda bulunabiliriz, üretici olarak metal, plastik, krom kaplama ve seramik aynı anda aynı yerde iken tüketici nasıl olur da o minik krom kapak olan yeri ayrı, seramiği ayrı, metali ayrı, (Sallıyorum) plastik bölümü ayrı maddeler ile temizleyebilir?
Yine de bu savımız kesinlikle o kapak görselleri nedeniyle kabul görmeyecektir diye düşünüyorum.