VEWD Uygulama Market ve İçindeki Birçok Uygulama Çöktü....

Tardu Çevrimdışı

Tardu

Yeni Üye
24 Kas 2018
33
39
VEWD Uygulama Market Çöktü....

Dünya Genelinde Genel Bi Problem Var Ve Uygulama Marketin İçindeki Bi Çok Uygulamaya Bağlantı Kurulamıyor....
Özellikle Bi Çoğumuzu Yakından İlgilendiren Ssiptv Uygulaması'da Bağlantı Sağlanamamakta...Umarım Sorun Geçicidir...

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Pek Güncellemeye Benzemiyor...Geceden Beri Belli Belirsiz Aralıklarla Sürekli Çöktü...Ama Umarım Siz Haklısınızdır...

Bölge bölge çalışma yapıyorlardır belki, bilmiyorum.
Ama uygulama çökmesi biraz da televizyonunuzdan kaynaklı olabilir.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Bir türlü ısınamayıp kullanmadığım bir uygulama.
Ottplayer daha kullanışlı geliyor bana. Ve uygulamanın çökmesi enteresan ki çöktüyse tabi

Tardu Çevrimdışı

Tardu

Yeni Üye
24 Kas 2018
33
39
Bir türlü ısınamayıp kullanmadığım bir uygulama.
Ottplayer daha kullanışlı geliyor bana. Ve uygulamanın çökmesi enteresan ki çöktüyse tabi
evimde 4 tane aynı model vestel tv var 3 ile sorun yaşıyorum ama 1 tanesinde zerre sorun yok...bi gariplik var ama çözemedim...

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
evimde 4 tane aynı model vestel tv var 3 ile sorun yaşıyorum ama 1 tanesinde zerre sorun yok...bi gariplik var ama çözemedim...
3 ünün yazılımı ile 1 tane olanın yazılımı anakartı vs aynı mı. Yani modeli yazılımı fln aynı ise ve 1 tanesi sorunsuz ise gerçekten de çok ilginç

diner06 Çevrimdışı

diner06

Yeni Üye
18 Ara 2018
28
24
Ben ottdeyi daha çok sevdim tasarım olarak daha göze hitap ediyor artık birde filimlerde felan ileri sarabiliyorsun.

Tardu Çevrimdışı

Tardu

Yeni Üye
24 Kas 2018
33
39
3 ünün yazılımı ile 1 tane olanın yazılımı anakartı vs aynı mı. Yani modeli yazılımı fln aynı ise ve 1 tanesi sorunsuz ise gerçekten de çok ilginç
evet 4 tv ninde hem anakartları mb120 hemde yazılımları aynı...ama yine de bende sorun devam etmekte...sizde durumlar nasıl...

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
benım programda her hangi birsey yok.
açtım uygulamayı liste ekranına kadar geldi

Geri
Üst Alt