Vewd çalışıyor mu?

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,960
Menüyü açıp 4725 tuşlayarak servis menüsüne girin.
Diagnostic kısmına OK tuşu ile girin.
En altta "Factory Reset" olması lazım, oradan sıfırlayın derim TV'yi.

İsterseniz yapmadan önce kanal listenizi FAT32 ile biçimlendirilmiş bir USB belleğe yedekleyin derim.

U Çevrimdışı

uzumye

Yeni Üye
9 May 2018
28
49
27.00yazılımında çalışmıyordu 34.25 yazılımını attım çalışıyor

U Çevrimdışı

uzumye

Yeni Üye
9 May 2018
28
49
mb 100 anakartların 2.7.00 yazılımında modifiye olmuş olanlarda vewd uygulaması açılmıyor 34.25.yazılımını attım onda çalışıyor bilginize

H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
Vewd çalışıyor ama içindeki dailymotion videoları oynatmıyor.. MB96 kronik sorunu gibi duruyor.. Gerçi hiç baktığım yok ama deneme amaçlı arada bir yokluyorum.. ☺

baysui Çevrimdışı

baysui 

Aktif Üye
19 Şub 2019
293
37
Menüyü açıp 4725 tuşlayarak servis menüsüne girin.
Diagnostic kısmına OK tuşu ile girin.
En altta "Factory Reset" olması lazım, oradan sıfırlayın derim TV'yi.

İsterseniz yapmadan önce kanal listenizi FAT32 ile biçimlendirilmiş bir USB belleğe yedekleyin derim.
merhaba bir iki ay evvel TV garantiye gitti geldi yazılım güncelleme yapmışlar. Netflix eskiden olmadığı halde rastgele acabiliyordum. Şimdi tamamen gitti. Sizin bu yöntemle fabrika çıkış ayarlarına döner mi ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Vewd çalışıyor ama içindeki dailymotion videoları oynatmıyor.. MB96 kronik sorunu gibi duruyor.. Gerçi hiç baktığım yok ama deneme amaçlı arada bir yokluyorum.. ☺
En kısa zamanda deneyeceğim bendeki MB96 da sevgili hkn40 ,çünkü 9090da tümü çalışıyor wevd içindekilerin tek tek denedim ?

M Çevrimdışı

muharib

Yeni Üye
6 Ağu 2018
9
32
Haydaaa,sizin kartta olmaması tuhafıma gitti,bizim eski kartlarda bile var,geç cevapladım çünkü her konuya girdim wevdde,görmeden yazmak istemedim,ama olmaması çok ilginç.
Ben daha yeni bir yerde vestelde ssiptv kalkacak yazisini gördüm bugün gitti(vewd komple). Ayrica su an digiturkplay uygulamasini fark ettim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben daha yeni bir yerde vestelde ssiptv kalkacak yazisini gördüm bugün gitti(vewd komple). Ayrica su an digiturkplay uygulamasini fark ettim
Wevd bizde var , ki kalksa da bizim için sorun değil,tak kullan kullanıyorum ben zaten(47pf9090 tv) :)
Ama ben kalkacağını sanmıyorum wevd uygulamasının ve onun uygulamalarının,sende markette olmaması ilginç geliyor bana.

Geri
Üst Alt