Şimdi baktım,açılıyor,tv 47PF9090 ,eski kart...Mb100 anakartlı televizyonumda vewd simgesine tıklıyorum açılmıyor.
merhaba bir iki ay evvel TV garantiye gitti geldi yazılım güncelleme yapmışlar. Netflix eskiden olmadığı halde rastgele acabiliyordum. Şimdi tamamen gitti. Sizin bu yöntemle fabrika çıkış ayarlarına döner mi ?Menüyü açıp 4725 tuşlayarak servis menüsüne girin.
Diagnostic kısmına OK tuşu ile girin.
En altta "Factory Reset" olması lazım, oradan sıfırlayın derim TV'yi.
İsterseniz yapmadan önce kanal listenizi FAT32 ile biçimlendirilmiş bir USB belleğe yedekleyin derim.
En kısa zamanda deneyeceğim bendeki MB96 da sevgili hkn40 ,çünkü 9090da tümü çalışıyor wevd içindekilerin tek tek denedim ?Vewd çalışıyor ama içindeki dailymotion videoları oynatmıyor.. MB96 kronik sorunu gibi duruyor.. Gerçi hiç baktığım yok ama deneme amaçlı arada bir yokluyorum.. ☺
Markettedemi yok?Mb211 de vewd yok su an nasıl yukleyebilirim
Su an yokMarkettedemi yok?
Haydaaa,sizin kartta olmaması tuhafıma gitti,bizim eski kartlarda bile var,geç cevapladım çünkü her konuya girdim wevdde,görmeden yazmak istemedim,ama olmaması çok ilginç.Su an yok
Ben daha yeni bir yerde vestelde ssiptv kalkacak yazisini gördüm bugün gitti(vewd komple). Ayrica su an digiturkplay uygulamasini fark ettimHaydaaa,sizin kartta olmaması tuhafıma gitti,bizim eski kartlarda bile var,geç cevapladım çünkü her konuya girdim wevdde,görmeden yazmak istemedim,ama olmaması çok ilginç.
Wevd bizde var , ki kalksa da bizim için sorun değil,tak kullan kullanıyorum ben zaten(47pf9090 tv)Ben daha yeni bir yerde vestelde ssiptv kalkacak yazisini gördüm bugün gitti(vewd komple). Ayrica su an digiturkplay uygulamasini fark ettim