gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
toshiba'ya vestel'den güncelleme geldi. başka gelen yok mu? v5.34.1.4
hiç yok hocam. her şey aynı . neden yapılmış anlayamadım. mb130s anakart evet.Vestel ilginç gerçekten. MB130s anakartlıydı değil mi TV'niz?
Var mı gözünüze takılan bariz değişiklikler?
hiç yok hocam. her şey aynı . neden yapılmış anlayamadım. mb130s anakart evet.
Güncelleme frekansınız nedir acaba ?
Menü > Ayarlar > Daha fazla... > yazılım sürümü > Güncelleme Frekansı
Bırakmıştı diye biliyorum bende, o yüzden frekansı sordum. Acaba, bırakmadı da frekans mı değiştirdi diye.Uydu üzerinden Vestel güncelleme göndermeyi bırakmamış mıydı?
evet frekans degisti daha önce de paylasilmisti,mb230 da yeni frekans bu sekilde., bırakmadı da frekans mı değiştirdi diye.
model neydi ?hiç yok hocam. her şey aynı . neden yapılmış anlayamadım. mb130s anakart evet.
evet frekans degisti daha önce de paylasilmisti,mb230 da yeni frekans bu sekilde.
internet üzerinden güncelleme secenegi de var otomatik kendisi ariyor.Peki uydu bağlantısı kullanmayanlar güncellemeleri nasıl alacaklar
Görüntü kalitesi konusunda?Özellikle SD kanallar yada HD kanallardaki SD kalitesindeki görüntüler için?Benimki de 130s de, bi baksam mı acaba diyorum.hiç yok hocam. her şey aynı . neden yapılmış anlayamadım. mb130s anakart evet.
Menü 4725 yapıp çıkan resmi eklermisinizbilgilendirme:
tv , 49v5863
görüntüde bir iyileşme fark etmedim. kenar hatlarında keskinlik ile gelen motionda iz bırakma olayı çok canımı sıktığı için, sadece buna takıntılı olduğumdan belki küçücük farkları görememişimdir.