VESTEL YOUTUBE YİNE KAPATTI (Çözüldü)

Kendook Çevrimdışı

Kendook 

Aktif Üye
28 Nis 2020
60
Selam arkadaşlar bugün sizinle karşılaştığım manzarayı anlatacağım. Kumandadan youtube tuşuna bastım ve karşıma böyle bir ekran çıktı. Orjinal değil diye hata verdi ve websitesine yönlendiriyor. Alalı 1 yıl olmadı tvyi. HiLevel 55UHL960 MB130.

Çözümü var mi veya başka karşılaşan var mi bu sorun ile... Hocam sizce nedir bu Adem Helvacı Adem Helvacı

Resimleri de burada...

20201105_133953.jpg
20201105_133833.jpg

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
bu uyari tahminen tv icin olan youtube linkinin, tv deki veya youtube server tarafinda ki bir sorun nedeniyle bir sekilde dogrulanmamasi nedeniyle ortaya cikiyor.Tv ler icin olan "youtube.com/tv" adresini laptop veya pc de yazarsaniz ayni sekilde yönlendirme sayfasi cikar ve normal youtube sayfasi acilir.Bir üye daha ayni sorunu paylasti bugün

Kendook Çevrimdışı

Kendook 

Aktif Üye
28 Nis 2020
60
bu uyari tahminen tv icin olan youtube linkinin, tv deki veya youtube server tarafinda ki bir sorun nedeniyle bir sekilde dogrulanmamasi nedeniyle ortaya cikiyor.Tv ler icin olan "youtube.com/tv" adresini laptop veya pc de yazarsaniz ayni sekilde yönlendirme sayfasi cikar ve normal youtube sayfasi acilir.Bir üye daha ayni sorunu paylasti bugün
Evet hocam. Lâkin bu sorunun tv de olması anlamsız daha önce böyle bir sorun yoktu. Bu sabah karşılaştım. Çözümü var mıdır acaba?

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
valla bende de 43ud8360 var 1.5 sene oluyor alalı, geçen güncelleme ile youtube da arama ekranına yazı yazarken türkçe karakterleri de eklediler ama sizin dediğiniz gibi hata ekranı almadım şuana kadar.

Kendook Çevrimdışı

Kendook 

Aktif Üye
28 Nis 2020
60
valla bende de 43ud8360 var 1.5 sene oluyor alalı, geçen güncelleme ile youtube da arama ekranına yazı yazarken türkçe karakterleri de eklediler ama sizin dediğiniz gibi hata ekranı almadım şuana kadar.
Evet bana da gelmişti dediğiniz güncelleme. Düne kadar sorunsuzdu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Webapptester den şu adresi yazıp kaydettim yazdım ve sorun düzeldi giriyor.

Evet bana da gelmişti dediğiniz güncelleme. Düne kadar sorunsuzdu.

Webapptester den şu adresi yazıp kaydettim yazdım ve sorun düzeldi giriyor.
" "

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

DeanSammy

Yeni Üye
5 Kas 2020
2
32
Benim kart mb211 . Sabahtan beri YouTube aynı sorun bende de var. Bu dediğiniz yöntemi biraz detaylı anlatır mısınız rica etsem

Kendook Çevrimdışı

Kendook 

Aktif Üye
28 Nis 2020
60
Benim kart mb211 . Sabahtan beri YouTube aynı sorun bende de var. Bu dediğiniz yöntemi biraz detaylı anlatır mısınız rica etsem
Tabiki. Uygulama mağazasında WebAppTester adına bir uygulama olması lazım ona giriş yapın. Sonra oradaki adres ekleme yerine " " yazın ve kaydedin. Ardından youtubeye girdiğinizde düzelmiş olması lazım. Diğeri ise televizyonu komple sıfırlamak. Hangisi işe yararsa.

Tabiki. Uygulama mağazasında WebAppTester adına bir uygulama olması lazım ona giriş yapın. Sonra oradaki adres ekleme yerine " " yazın ve kaydedin. Ardından youtubeye girdiğinizde düzelmiş olması lazım. Diğeri ise televizyonu komple sıfırlamak. Hangisi işe yararsa.
" h t t p : / / m . y o u t u b e . c o m " arasında boşluk bırakmayın siz.

D Çevrimdışı

DeanSammy

Yeni Üye
5 Kas 2020
2
32

" h t t p : / / m . y o u t u b e . c o m " arasında boşluk bırakmayın si

Teşekkür ederim hocam. Denedim fakat yine sorun devam ediyor. Sifirlayacagim belki o zaman çözüm olur

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
En ufak bir hatada böyle düşüncelere kapılmayın.
Bunlar tarayıcı adresi üzerinden çalışan şeyler.
Dolayısıyla da güncellemeleri uzakta yapılıyor.
Biraz sabır.

E Çevrimdışı

emrecankadir

Yeni Üye
5 Kas 2020
2
23

webapptester yok tv de napmalıyım ?

Geri
Üst Alt