hemen enseyi karartma diğer arkadaşlarda arşivini kontrol etsin.Of ya cok eski bir tv kendi kendine boyle oldu 1 aydir boyle malesef
Varsa ellerinde muhakkak yardımcı olurlar bekle cevap gelecektir.Arkadaşlar yardimci olabilicek kimse yokmu :(
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.Arkadaşlar yardimci olabilicek kimse yokmu :(
Merhaba yukledim bu seferde ışığı sabit kaliyor acmaya çalışınca vestel yaziyor kapaniyor baska yazilimlar varmi deneyebilecegimYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Malesef olmadı ama.internette televizyon modelini arastirdigimda 17MB98 gibi bir icerige ulasiyorum onun icin yazilim varmidjr acabaYazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Başka bir arıza olmadığına emin misiniz?Malesef olmadı ama.internette televizyon modelini arastirdigimda 17MB98 gibi bir icerige ulasiyorum onun icin yazilim varmidjr acaba
Başlıkta da Vestel yazısı açılıp kapanıyor yazmışsınız eklemiş olduğunuz etiket resmine göre tv niz için size orijinal yazılım verildi olmadı cevabı yazdınız donanımsal arıza vardır.Merhaba yukledim bu seferde ışığı sabit kaliyor acmaya çalışınca vestel yaziyor kapaniyor baska yazilimlar varmi deneyebilecegim
vestel servisten bakinca bu cikiyor uygun yazilim varmi acaba
Malesef olmadı ama.internette televizyon modelini arastirdigimda 17MB98 gibi bir icerige ulasiyorum onun icin yazilim varmidjr acaba
Veridginjz yazilimmdan sonra vestel yazisinda takilip kaliyor stanby isigi yanim sonmuyorduBaşlıkta da Vestel yazısı açılıp kapanıyor yazmışsınız eklemiş olduğunuz etiket uymmuord göre tv niz için size orijinal yazılım verildi olmadı cevabı yazdınız donanımsal arıza vardır.
Donanimsal olabilir teşekkürlerBaşka bir arıza olmadığına emin misiniz?
Bu FA serisi PF serisinden sonra çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Yazılım bulunur.
Full veya Core Update mi ona dikkat edin.
Sadece full yazılımlar TV fişe takılarak yüklenir.
MB9x kartlar biraz hassas oldukları için farklı bir USB bellek ile deneyin derim.
Olmuyorsa belki EPROM arızası da olabilir.
Tabi EPROM arızasının hatası LED ile bildiriyor mu bilmem? By_Trol