Vestel yazisi acilip kapaniyor? yardim lutfen.

E Çevrimdışı

emreatye

Yeni Üye
4 Ağu 2024
5
29
1000021123.jpg
vestel 65fa8500 yazilim destegi varmi televizyon kendi kendine boyle oldu 6 yıldır kulaniyoruz ilkdefa boyle oldu yardim edebilecek varmi bu televizyona uygun yazilim destegi bulamadim 240LB/MB91

E Çevrimdışı

emreatye

Yeni Üye
4 Ağu 2024
5
29
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Merhaba yukledim bu seferde ışığı sabit kaliyor acmaya çalışınca vestel yaziyor kapaniyor baska yazilimlar varmi deneyebilecegim

1000021172.jpg
vestel servisten bakinca bu cikiyor uygun yazilim varmi acaba 🥺

Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın sonucu yazın.
Malesef olmadı ama.internette televizyon modelini arastirdigimda 17MB98 gibi bir icerige ulasiyorum onun icin yazilim varmidjr acaba

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Malesef olmadı ama.internette televizyon modelini arastirdigimda 17MB98 gibi bir icerige ulasiyorum onun icin yazilim varmidjr acaba
Başka bir arıza olmadığına emin misiniz?
Bu FA serisi PF serisinden sonra çıkmıştı diye hatırlıyorum.

Yazılım bulunur.
Full veya Core Update mi ona dikkat edin.
Sadece full yazılımlar TV fişe takılarak yüklenir.

MB9x kartlar biraz hassas oldukları için farklı bir USB bellek ile deneyin derim.
Olmuyorsa belki EPROM arızası da olabilir.
Tabi EPROM arızasının hatası LED ile bildiriyor mu bilmem? By_Trol By_Trol

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Merhaba yukledim bu seferde ışığı sabit kaliyor acmaya çalışınca vestel yaziyor kapaniyor baska yazilimlar varmi deneyebilecegim

vestel servisten bakinca bu cikiyor uygun yazilim varmi acaba 🥺

Başlıkta da Vestel yazısı açılıp kapanıyor yazmışsınız eklemiş olduğunuz etiket resmine göre tv niz için size orijinal yazılım verildi olmadı cevabı yazdınız donanımsal arıza vardır.

E Çevrimdışı

emreatye

Yeni Üye
4 Ağu 2024
5
29
Başlıkta da Vestel yazısı açılıp kapanıyor yazmışsınız eklemiş olduğunuz etiket uymmuord göre tv niz için size orijinal yazılım verildi olmadı cevabı yazdınız donanımsal arıza vardır.
Veridginjz yazilimmdan sonra vestel yazisinda takilip kaliyor stanby isigi yanim sonmuyordu

Başka bir arıza olmadığına emin misiniz?
Bu FA serisi PF serisinden sonra çıkmıştı diye hatırlıyorum.

Yazılım bulunur.
Full veya Core Update mi ona dikkat edin.
Sadece full yazılımlar TV fişe takılarak yüklenir.

MB9x kartlar biraz hassas oldukları için farklı bir USB bellek ile deneyin derim.
Olmuyorsa belki EPROM arızası da olabilir.
Tabi EPROM arızasının hatası LED ile bildiriyor mu bilmem? By_Trol By_Trol
Donanimsal olabilir teşekkürler

Geri
Üst Alt