Vestel yazılım

emrsrt Çevrimdışı

emrsrt

Yeni Üye
10 Şub 2020
4
29
Merhaba yazılımımın ne olduğunu merak ediyorum sanırım mb95 ama yinede emin olamadım ve nereden yükleyebilirim sanırım bu forumda mb9x ler yok ayrıca yüklersem ne gibi avantajları olur cevaplarsanız sevinirim

WhatsApp-Image-2020-02-10-at-18.17.05.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selam, evet mb95 ana kart, yazılım ne yazikki sizin iyiliğiniz için kaldırıldı, tavsiye etmiyoruz. Güncelleme olsa bile, bir değişiklik olmayacaktır.

emrsrt Çevrimdışı

emrsrt

Yeni Üye
10 Şub 2020
4
29
Eğer özellik eklensin Netflix gelsin YouTube çalışsın gibi düşünceniz varsa android box cihazı tavsiye ederiz.
Geri kalan bütün taleplerin aynen senin dediğin gibi macera aramamak daha mantıklı
Peki şu android box iyidir dediğiniz bir ürün var mıdır acaba sizin önermeniz daha iyi olur benim için :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer özellik eklensin Netflix gelsin YouTube çalışsın gibi düşünceniz varsa android box cihazı tavsiye ederiz.
Geri kalan bütün taleplerin aynen senin dediğin gibi macera aramamak daha mantıklı
sizce google chromecast mı almalıyım android box mu sanırım android box ile yapabildiklerimi google chromecast ile de yapabiliyorum sanırım tek farkı telefon şartı

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
sizce google chromecast mı almalıyım android box mu sanırım android box ile yapabildiklerimi google chromecast ile de yapabiliyorum sanırım tek farkı telefon şartı

Chromecast aktarıcı gibi bir şey. Android kutu gibi değil.
Kutuya dilediğiniz uygulamayı kurarsınız, yapabileceklerinizin sayısı daha fazla.
Telefondaki her uygulama Chromecast desteklemeyebilir. Bir de Chromecast için telefonunuzun şarjını harcamak bence mantıksız.

Donanım olarak çok güçlü olmasa da Xiaomi Mi Box S bilindik bir cihaz. YouTube, Netflix gibi uygulamalarda fazlasıyla iş görür.
Ben Android box kullanmadığım için bir tavsiye veremiyorum ama aynı fiyata donanımı daha güçlü cihazlar varsa albanez albanez önerebilir.

E Çevrimdışı

erhan535 

Yeni Üye
9 Şub 2020
15
43
Peki şu android box iyidir dediğiniz bir ürün var mıdır acaba sizin önermeniz daha iyi olur benim için :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Wireless display anycast tarzı cihazlarla Netflix çalışmıyor bilginiz olsun. Eğer Netflix kullanılacaksa Android box en iyi tercih olacaktır. Televizyon yazılımı içinde 2.2.4t core update yazılımı yükleyebilirsiniz. Bu core yazılım da herhangi bir gözle görülür bir değişiklik yok sadece TV nin kendiliğinden kapanma donma resetleme gibi sorunları gidermek için hazırlanmıştır. Çalışmasında bir sorun yok ise bence yükleme ?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Ama hangi BOX??

Elini sallasan Box lara değiyor ama çoğu aslında beş para etmez,ben de kullanıyorum
ama her halükar da "dandik" diyorum yaw

Gamer isen adam gibi UHD NetFlix,Amazon,Hulu v.s dahil izlerim diyorsan NVidia Shield alacaksın
en iyisi budur:ok:ok:ok
Pahalı diyorsan o zaman
Yoksa ucuz yollu her Box işini görür!

Bu aslın da senin ne iş yapacağına bağlıdır,ancak "acemiysen" o zaman ucuz bir cihaz al bununla
işe başla,kırsan bile kötü diye,sonun da işi epeyi öğrenirsin sonra da ne alacağına karar verirsin:hoba1

Geri
Üst Alt