Teşekkürler cevap için macera aramıyım ozaman ben iyi günlerSelam, evet mb95 ana kart, yazılım ne yazikki sizin iyiliğiniz için kaldırıldı, tavsiye etmiyoruz. Güncelleme olsa bile, bir değişiklik olmayacaktır.
Eğer özellik eklensin Netflix gelsin YouTube çalışsın gibi düşünceniz varsa android box cihazı tavsiye ederiz.Teşekkürler cevap için macera aramıyım ozaman ben iyi günler
Peki şu android box iyidir dediğiniz bir ürün var mıdır acaba sizin önermeniz daha iyi olur benim içinEğer özellik eklensin Netflix gelsin YouTube çalışsın gibi düşünceniz varsa android box cihazı tavsiye ederiz.
Geri kalan bütün taleplerin aynen senin dediğin gibi macera aramamak daha mantıklı
Eğer özellik eklensin Netflix gelsin YouTube çalışsın gibi düşünceniz varsa android box cihazı tavsiye ederiz.
Geri kalan bütün taleplerin aynen senin dediğin gibi macera aramamak daha mantıklı
sizce google chromecast mı almalıyım android box mu sanırım android box ile yapabildiklerimi google chromecast ile de yapabiliyorum sanırım tek farkı telefon şartı |
sizce google chromecast mı almalıyım android box mu sanırım android box ile yapabildiklerimi google chromecast ile de yapabiliyorum sanırım tek farkı telefon şartı
Wireless display anycast tarzı cihazlarla Netflix çalışmıyor bilginiz olsun. Eğer Netflix kullanılacaksa Android box en iyi tercih olacaktır. Televizyon yazılımı içinde 2.2.4t core update yazılımı yükleyebilirsiniz. Bu core yazılım da herhangi bir gözle görülür bir değişiklik yok sadece TV nin kendiliğinden kapanma donma resetleme gibi sorunları gidermek için hazırlanmıştır. Çalışmasında bir sorun yok ise bence yükleme ?Peki şu android box iyidir dediğiniz bir ürün var mıdır acaba sizin önermeniz daha iyi olur benim için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sizce google chromecast mı almalıyım android box mu sanırım android box ile yapabildiklerimi google chromecast ile de yapabiliyorum sanırım tek farkı telefon şartı