seri numarasını paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırızvestel lcd tv yazılımını hangi kaynaktan indirebiliriz.
önce full sonra core yazılımını yükleyiniz. birdahakini yazılım çökmesinde full yazılım talep konulu başlığa yazmanızı tavsiye ederim.abi vestel 3d smart 42PF8175 led tv
7187823400354 yazılım gücellemek istedim, videonda dediğin gibi stand by ışığı hızlı hızlı yanıp söndü.
sonrasında tv açılmıyor acil yardım sana zahmet
Vestel 42PF8175 smart 3d led tv için verdiğiniz full yazılım linkinden indirme yapamıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz TV açılmıyor
Download — Vestel Smart Tv Yazılım Yükseltme - MB9x, MB95 V366n, V366y UpgradeSayfasında cihaz seri numarasini da paylaşıp isteğinizi dile getirinizVESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
vestel 49fd7350 için full yazılım alabilir miyim ? Youtube açılıyor ama video oynatmıyor.tavsiyeforumu.com
bu verdiğiniz link sizin ders notunuz.bilginiz olsun.yanlış olmuş sanırım.önce full sonra core yazılımını yükleyiniz. birdahakini yazılım çökmesinde full yazılım talep konulu başlığa yazmanızı tavsiye ederim.
FULL yazılım yükleme yöntemi
Bu Yöntemdeki sıralama şu şekildedir
1- FAT 32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine rardan çıkartılmış olan dosyalar yerleştirilir
2- TV fişi çekilir
3- Bellek TV ye takılır
4- Uzaktan kumandanın OK butonuna basılı tutularak TV fişi takılır
5- STBY ışığı hızlı hızlı yanıp sönmeye başladığında OK butonu bırakılır.
birkaç dakika içerisinde TV açılacaktır.
deneyip dönüş sağlarsınız.
core yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
core yazılım yükleme yöntemi:
1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir
2- USB tv ye takılır
3- MENU 1505 kodlanır ve ''Yüklemek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı verilir
iki dakika içerisinde TV işlemleri tamamlayarak kendisi açılacaktır.
not: yazılımlar orjinal olup, oluşabilecek kullanıcı hataları tavsiyeformu sorumluluğunda değildir.