vestel yazılım yükselteme.. mb97HO59

Y Çevrimdışı

yasin_7941

Yeni Üye
15 Nis 2020
4
40
merhaba değerli forum üyeleri.
vestel smart 40FB7100 40'' TV VAR
MBoot version = MB97HO59 Bu veriler ışığında nasıl bir yazılım yükleyip yükseltme yapabilirim.
ayrıca yazılım güncellem ile NETFLİX geli mi?

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

yasin_7941

Yeni Üye
15 Nis 2020
4
40
Televizyon modelinize göre anakartiniz mb97 .Bu kart dogru ise youtube sorunu icin güncelleme yazilimi mevcut onu yükleyebilirsiniz.Güncelleme yaptik tan sonra Netflix menüde görünmez ise modlama yapmaniz gerekiyor.Youtube güncelleme linki

cvp için teşekkür ederim öncelikle.
Televizyon modelinize göre anakartiniz mb97 .Bu kart dogru ise youtube sorunu icin güncelleme yazilimi mevcut onu yükleyebilirsiniz.Güncelleme yaptik tan sonra Netflix menüde görünmez ise modlama yapmaniz gerekiyor.Youtube güncelleme linki

öncelikle teşekkür ederim.
ama linki tıkladığımda herhangi bir yükleme için veri vs. bi rşey gelmiyor.

M Çevrimdışı

murat5144

Yeni Üye
24 Nis 2020
3
42
konuya yorum atın, konudaki ilk mesajın altındaki beğen butonuna tıklayın, link açılacaktır.

Merhaba değerli arkadaşlar ben bu konularda çok yeniyim ancak bir şeyi merak ediyorum TAVSİYEFORUM sitesinde yazılımı indirecek bağlantı bulamıyorum siz nereden indiriyorsunuz?
Saygılarımla

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Y
Merhaba değerli arkadaşlar ben bu konularda çok yeniyim ancak bir şeyi merak ediyorum TAVSİYEFORUM sitesinde yazılımı indirecek bağlantı bulamıyorum siz nereden indiriyorsunuz?
Saygılarımla
Yazılım yüklemesi yapacağınız tv nin arka kapağındaki barkod resmini ve servis menü resmini forumdaki ilgili bölüme ekleyip açıklama yazmalısınız. İlgili arkadaşlar link ile sizi yönlendirir.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
M Çevrimdışı

murat5144

Yeni Üye
24 Nis 2020
3
42
Y

Yazılım yüklemesi yapacağınız tv nin arka kapağındaki barkod resmini ve servis menü resmini forumdaki ilgili bölüme ekleyip açıklama yazmalısınız. İlgili arkadaşlar link ile sizi yönlendirir.

Merhaba Youtubeye bağlanmıyor televizyonun model bilgileri fotodaki gibidir.

vestel-bilgiler.jpg

Geri
Üst Alt