Vestel Venus V4 13 Nisan Bim

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Vestel Venus V4 13 Nisan Bim' de . Düşük segment telefonlar arasında bu fiyata alınabilcek telefonlar arasında. Ama kişisel fikrim herkese yetecek bir telefon değil. oyun oynıyanlar için pek tercih edilmemeli diye düşünüyorum. Ama günlük kullanım için gayet ideal ve bataryası da baya güçlü bir model . alternatifleri var bu fiyata yinede fp olarak alınabilcek ürünlerden birisi.

Özellikler ;

Ekran Boyutu : 5.5 ınc
Kamera Çözünürlüğü : 13 MP (Arka) 5 MP (Ön)
Bellek (RAM) : 3 GB
Dahili Depolama : 32 GB
Batarya Kapasitesi :
Fiyat : 825 TL

b_vestel-venus-v4-1-png.png

b_vestel-venus-v4-12-png.png

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Aslına bir test etme imkanımız olsaydı iyi olurdu. Mediatek işlemcinin performansını merak ediyorum.
Yoğun WhatsApp kullanımı kaldırabiliyorsa alınası bir cihaz bence.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Aslına bir test etme imkanımız olsaydı iyi olurdu. Mediatek işlemcinin performansını merak ediyorum.
yoğun kullanımda donma kasma olacağını düşünüyorum açıkcası. benim görüşüm ya ilk telefonu olacak gençlere ya biraz yaş sınırının üstü insanlara yada ikinci telefon olarak kullanmak için alacak arkadaşlara yetecek bir telefon.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
yoğun kullanımda donma kasma olacağını düşünüyorum açıkcası. benim görüşüm ya ilk telefonu olacak gençlere ya biraz yaş sınırının üstü insanlara yada ikinci telefon olarak kullanmak için alacak arkadaşlara yetecek bir telefon.

Ben de öyle düşünüyorum. Umarız alanları dayanım yönünden memnun eder.

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Vestel, telefonlarında çıtayı yükseltti bunu görüyoruz.
Ben malzeme kalitesi yönünden bahsetmiştim. :)
evet son çıkan telefonları vestelin gayet iyi son telefonları z20 de gayet güzel birde android one telefon çıkarıyorlar diye biliyorum. her geçen sene üstüne koyarak gidiyorlar.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
evet son çıkan telefonları vestelin gayet iyi son telefonları z20 de gayet güzel birde android one telefon çıkarıyorlar diye biliyorum. her geçen sene üstüne koyarak gidiyorlar.

F/P'ye eriştikleri gün tercih nedenim olur. Z20 tasarım yönünden fena değil.
Konfigürasyonda biraz daha isteneni tuttururlarsa o zaman satışları eminim artacaktır.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Merak ettikleriniz var ise ben cevaplayayım, Kullanıyorum 1-2 aydır :ok

Yoğun şekilde WP + forum + gmail + Fotoğraf&video + Letgo
Yoğun olmasada mobil bankacılık + Kuran öğreniyorum uygulaması + google drive + haritalar

Aktif şekilde kullanıyorum daha bir kere takıldığını tık dediğini görmedim. Bu kullanım şekli ile sadece bir kere 3 üncü gün gün bitmeden şarjım bitti.

telefonda benim gördüğüm eksik Screen Mirror olmayışı. Belki de var ben bulamadım bilmiyorum ama Galaxy S4 den alışmışım, Screen Mirror olmamasını yadırgadım yalan değil.

İnceleme mi çeksem acaba :alala

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Merak ettikleriniz var ise ben cevaplayayım, Kullanıyorum 1-2 aydır :ok

Yoğun şekilde WP + forum + gmail + Fotoğraf&video + Letgo
Yoğun olmasada mobil bankacılık + Kuran öğreniyorum uygulaması + google drive + haritalar

Aktif şekilde kullanıyorum daha bir kere takıldığını tık dediğini görmedim. Bu kullanım şekli ile sadece bir kere 3 üncü gün gün bitmeden şarjım bitti.

telefonda benim gördüğüm eksik Screen Mirror olmayışı. Belki de var ben bulamadım bilmiyorum ama Galaxy S4 den alışmışım, Screen Mirror olmamasını yadırgadım yalan değil.

İnceleme mi çeksem acaba :alala

İnceleme çekmeniz faydalı olur.
Hepsi aynı anda açıkken telefon tıkanmıyorsa iyi.

Geri
Üst Alt