T
toydosakni
Aktif Üye
- 11 Kas 2018
- 464
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb120-yeni-yazilim-geldi-mujde.3011/ konusunu inceleyiniz
Merhaba bu tv ye yazılım atmama gerek varmı
kendi güncellemez, paylaştığım linkte yorumlara bakabilirsinizHocam güncellemem lazım mı peki yoksa otomatik kendi günceller mi
Senin TV android, bu nedenle normaller gibi değil factory TV ye gelir misinvestel ua8990t menü 4725 yaptığımda aşağıdaki menü geliyor yardımcı olurmusunuz nasıl girebilirim servis menusune time life ömrünü merak ediyorum
menünün bütün alt menülleri böyleSenin TV android, bu nedenle normaller gibi değil factory TV ye gelir misin
Menü>ayarlar, Sistem bilgisi e bakarmisinmenünün bütün alt menülleri böyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A AKTAŞ32, Adem Helvacı F fikoloji
Anladım aklıma gelen yerlere bakmış oldun, ama ne yazikki bir yerde görmedim. Biraz daha araştıracağım bulursam bilgi vereceğim
tamam teşekkür ederim şimdiden birde seri numarasından özelliklerini öğrenebilirmiyiz 7938421800022Anladım aklıma gelen yerlere bakmış oldun, ama ne yazikki bir yerde görmedim. Biraz daha araştıracağım bulursam bilgi vereceğim
Teşekkür ederim,henüz usta olamadım daha sevgili toydosakni............Konuyla alakası dolasıyla linkler.............
Otel menü her şeyi yedekliyor mu ?
Önemli linkler ve adreslerim (Herkes için)
<< yazıların teraspy CLONE00001Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.<< ?