Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Arkadaşlar merabalar Vestel MB110 Anakartı Televizyon Mevcut Elimde 1.Sorum Özellikle Sana emmim Pcden Tv nin Sesini Yönetemiyorum Kulaklık Modunda Takılı İken @teraspy Ama normalde Yönetebiliyorum.Ama Ses Kısmaya Bastımmı Kapanıyor Ses Onda Sıkıntı Yok Benim profilleri Vestel Efendi Yükledi Servis Menüde GökayŞ Yazan yerde Değişim Oldu 2.Sorum İse Samsunglarda Arka Planda CD gibi Gif var yada Resim İşte Bu tvyede Ekleme Şansımız Varmıdır Şimdi Fotoları Atıcam Sizlere...
Servis Menüde Profiller de Değişim Oldu
@teraspy Emmi ilerleyen Zamanlarda Full yazılım isteyip senin dediğini yapcam kendi profilleri modluycam Bu sorunlar ortadan Kalkarmı sence ? yahu Bu vesteldeki Mühendisleri Kınıyorum ya Biz Forum Ailesi Olarak Girişsek Vestel ve Diğer X firmalara Süper Olur Mesela Ben @Ado @fikoloji @Sota @Domestos Süper Olurdu He bide @Umut Barış Kardeşimde Dahil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@teraspy Emmi ilerleyen Zamanlarda Full yazılım isteyip senin dediğini yapcam kendi profilleri modluycam Bu sorunlar ortadan Kalkarmı sence ? yahu Bu vesteldeki Mühendisleri Kınıyorum ya Biz Forum Ailesi Olarak Girişsek Vestel ve Diğer X firmalara Süper Olur Mesela Ben @Ado @fikoloji @Sota @Domestos Süper Olurdu He bide @Umut Barış Kardeşimde Dahil
Son düzenleme: