Full vermistim yafikolojı hocam bendeki kart oldu panel düzeldi fakat bu sefer görünüt logolar yaklasık 45 saniye sonra geliyor bu haline ful yazılım yüklesek normalleşir mi olur diosan 211 ful yazılım paylaşır mısınız
Bu haline full yuklesek diyorsunuz ama hangi ful ü?fikolojı hocam bendeki kart oldu panel düzeldi fakat bu sefer görünüt logolar yaklasık 45 saniye sonra geliyor bu haline ful yazılım yüklesek normalleşir mi olur diosan 211 ful yazılım paylaşır mısınız
Uymayabilir, sizbbaska 211 deyince 211s olarak algıladım211s 211 ayrı deil dimi olur onada bendeki karta atabilirim onu
ürün çok eski veya vestel üretimi değildirToshiba Tv Direk açılıyor ışık v.b gelmiyor fonksiyon yok bilen bi arkadaşa götürdüm yazılım dedi yazılımı lazım saygılar
Model no:40LV703G
Sn:/ A32K12Z00158K1
yazılımı indirmeye çalışıyorum link bozuk sanırımönce orjinalinde full dene, olmassa dediğin gibi panel dosyasını sendeki mb211 dene
panel yükleme;
1. USB bellek içerisinde "pq" isimli bir klasör oluşturulur.
2. PCF.pcf, ptf.ptf dosyaları USB içerisindeki pq klasörüne kopyalanır.
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır
5. Power on/off sonrası yeni profile dosyaları yüklenmiş olacaktır.
full yazılım yükleme anlatım;tıklayınız
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.