Vestel uretimi mb130 v3 anakartli MEDION® LIFE® X17038 MD 31255 tv konusunda yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HoloFAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HoloFAT

Yeni Üye
Puan 13
Çözümler 0
HoloFAT
Merhabalar, forum sayesinde tv'min vestel mb130 v3 anakartli oldugunu ogrendim. Carsamba gunu urunu iade etmek icin son gunum. @exhell- arkadasimizin JVC TV 49" Görüntü parlaklık sorunu yasadigi sorunun aynisini bende yasamaktayim. televizyonun arka tarafinda bulunan etiket resmini ve servis menusu fotografini ekledim. @Umut Barış in onceki gonderide dedigi herseyi denedim ancak ise yaramadi. Yardim edebilirseniz cok sevinirim.
Saygilarimla.

IMG_5064.jpg
IMG_5093.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Televizyon ne yaparsam yapayim goruntunun renk yogunluguna gore arkaplan isigini otomatik olarak kisiyor veya aciyor. Ben arkaplan isiginin ve kontrastin sabit kalmasini istiyorum. Ne yaptiysam ise yaramadi. Lutfen yardimci olun.
Saygilarimla.

@Adem Helvacı abi bi bakarsan sevinirim.

@fikoloji bakabilirseniz sevinirim

Yurt dışı tv olduğu için @hosbulduk Ustayı etiketledim online olduğunda size yardımcı olur.

Sorun sonradan mi olustu? Eger daha önce böye bir problem yok idiyse v3 medion orjinal full yazilim paylasabilirim.Aslinda ayarlari özele aldigimizda arka isik ayarlanabiliyor v5 de diye hatirliyorum..

@hosbulduk yok daha yeni aldim ve aldigimdan bu yana sorun devam etmekte. arka isik ayarini ozele aliyorum ancak yazilim bir sekilde bunu gormezden gelip arka isigi degistiriyor. Okudugum kadari ile v3'e v5 yazilimi yuklenmemeli deniliyordu. yukleyebilir miyim dersiniz?

@hosbulduk yok daha yeni aldim ve aldigimdan bu yana sorun devam etmekte. arka isik ayarini ozele aliyorum ancak yazilim bir sekilde bunu gormezden gelip arka isigi degistiriyor. Okudugum kadari ile v3'e v5 yazilimi yuklenmemeli deniliyordu. yukleyebilir miyim dersiniz?
Kesinlikle hayir ..anakartiniz cöp olur.

@hosbulduk rica etsem yazilimin linkini paylasirminiz? deneyip sonucu yazayim buraya.

v3 versiyonunu

@hosbulduk hemen alip paylasiyorum

merhabalar profil dosyasi ektedir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
Tv niz v3 yazilima sahip ,siz yeni almissiniz ama 2017 12.aya ait test sonuclari paylasilmis yani eski model bir tv bence siz hic ugrasmayin geri verin.Medion telefunken ve jvc vestelin ürettigi tv ler ayni teknolojiyi barindiriyor farklilastiran sey kozmetik unsurlar ,panel tipleri genelde..
Medion servis menüsüne giremezsiniz ama digerlerini satan yerlerde deneme imkaniniz var,menü 4725 yapip servis menüye girin ve en üstte yazan sürümün v5 olmasi gerek,anakart gruplari da ayni satirda yazar ,mb230 dan uzak durun,mb130 v5 veya mb211s tercih edeceginiz kartlar olmali..

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

@hosbulduk anladim. en iyisi urunu iade etmek. elimden gelen tum ayar kombinasyonlarini denedim ancak calistiramadim. benim aklima takilan tek soru acaba sadece ben mi bu sorunu yasiyorum. eger model ile alakali ise baska bir model alabilirim dediginiz gibi. cok tesekkur ederim yardimlariniz icin.

@hosbulduk anladim. en iyisi urunu iade etmek. elimden gelen tum ayar kombinasyonlarini denedim ancak calistiramadim. benim aklima takilan tek soru acaba sadece ben mi bu sorunu yasiyorum. eger model ile alakali ise baska bir model alabilirim dediginiz gibi. cok tesekkur ederim yardimlariniz icin.
rica ederim ...

Konu için teşekkürler, umarım güncelleme TV vizyonunu diriltmeye yardımcı olur

Geri
Üst Alt