Vestel ud9000 kumanda hakkında yardım lutfen

T Çevrimdışı

therockerroll

Yeni Üye
4 Eyl 2019
39
Merhabalar

TV yi alalı birkaç hafta oluyor kurcaladikca yeni birşey buluyorum

Ancak kumandanın şu 2 adet favori tuşunu ayarlayamadim
Birine ottplayer diğerine de rmf fm programını atamak istiyorum marketten ama olmiyor
Nasıl atandığını da bulamadım. Yardımcı olmanızı bekliyorum:alala
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20190923_175647ce3f33c06cdf195a.jpg

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

therockerroll

Yeni Üye
4 Eyl 2019
39
uygulama içersinde 2 kez fav 1 tuşuna veya 2 ye basarmısın
Şöyle bir durum var. Uygulama içinde iki tıklama değilde 3, 4 sn basılı tutunca yukarıda butonu ayarlandı bildirimi geliyor ama programı değilde menüye girmeden önce hangi kanaldaysa o kanalı favoriliyor butona ama ben butona basılı tuttuğumda programın içindeyim o sırada... İlk kurulumda default olarak biri görüntü ayarlarını diğeri youtube u açıyordu şimdi sadece kanalları favori tuşuna atayabiliyorum sadece bisey anlamadım.

Son açılan 2 kanal arası geçişinde şansa keşfettim kurcalarken 2 kez back tuşu bu işi görüyor sanırım recall ozelligiydi bu. Dipnot olarak bunu da yazayim

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Şöyle bir durum var. Uygulama içinde iki tıklama değilde 3, 4 sn basılı tutunca yukarıda butonu ayarlandı bildirimi geliyor ama programı değilde menüye girmeden önce hangi kanaldaysa o kanalı favoriliyor butona ama ben butona basılı tuttuğumda programın içindeyim o sırada... İlk kurulumda default olarak biri görüntü ayarlarını diğeri youtube u açıyordu şimdi sadece kanalları favori tuşuna atayabiliyorum sadece bisey anlamadım.

Son açılan 2 kanal arası geçişinde şansa keşfettim kurcalarken 2 kez back tuşu bu işi görüyor sanırım recall ozelligiydi bu. Dipnot olarak bunu da yazayim

Demek ki uygulamaya dair bir işlevi yok sanırım o tuşların? :alala

teraspy teraspy abi ne diyorsun bu işe? :kas

T Çevrimdışı

therockerroll

Yeni Üye
4 Eyl 2019
39
Screenshot_20190923_193647.jpg

8900 un pdf inde böyle yazıyor. Benim 65ud9000 kullanma kılavuzunu pdf istedim vestel den hala gonderemediler maile

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
8900 un pdf inde böyle yazıyor. Benim 65ud9000 kullanma kılavuzunu pdf istedim vestel den hala gonderemediler maile
Uygulama aynıdır,pek değişeceğini sanmıyorum ,bizim eski kartlrda da aynı yöntemle atayabiliyoruz ,ama ilk kurulum yaparsan herşey orjinale döner zaten ,tabii kanal listeni mutlaka yedekle ,usb üzerine yedekle ,otel menu ile yaparsan tekrar herşey son duruma döner unutma :)

T Çevrimdışı

therockerroll

Yeni Üye
4 Eyl 2019
39
Kanal listesi çok önemli değil benim için hotbird te olduğundan harici uydu alicim var tr kanal izlerken dahiliden izliyorum sadece.

Biraz daha kurcaladim bu tuşları. Kaynak ekranında hdmi2 yi harici uydu ya bağlamışım ondayken basılı tuttum ve kaydetti.

Şimdi dahili kanalları izlerken tek tuşla harici uydu ya gecis yapabiliyor. Uygulamaya atansaydi tadından yenmeyecekti:krokop

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tek kelimeyle süper :)
Ama maalesef bu durum uygulama içine atılamıyor,fakat bu yöntemi 1 yıldır kullanıyorum,dediğim gibi ,eğer ilk duruma dönmek istersen tvye servis menüden reset atman gerekir,yinede kanal listesinin yedeğini al,iyi olur.
Bu durumu otel menü ile yedek alırsan ,tvye her geri yüklediğinde ayarlarıyla hiç oynamadan ,yedek aldığın zamana ve ayarlarına geri dönersin ,en azından bende böyle oluyor ,bu da aklında bulunsun :ok

T Çevrimdışı

therockerroll

Yeni Üye
4 Eyl 2019
39
İlk duruma dönemem için bir neden yok maalesef halihazırda zaten youtube butonu var kumandaya tuş2 de youtube açıyordu :sirit

Geri
Üst Alt