T
trezeguet12
Yeni Üye
- 11 Kas 2018
- 27
- 44
kolay gelsin arkadaşlar ud8400 ud9300 arasında kaldım.kasanın slim olması dışında fark varmı bu iki model arasında.
kolay gelsin arkadaşlar ud8400 ud9300 arasında kaldım.kasanın slim olması dışında fark varmı bu iki model arasında.
tamamdır arada 150 lira fark var yeterli sebeplermiş almak için.
Bende dün n11 kampanyasıyla aldım 49ud8400 modelini
Vestelin kendi sitesinde hdr var yazılmıs satıcıların bazıları var bazıları yok diyor müsteri hizmetlerine sordum oda emin değil seri numarası istedi ürün kargoda gelince tekrar sorucam
Umarım sıkıntısız bi televizyon cıkar
Bu modelle ilgi pek video vs yoktu nette bulamadım açıklama filan
Smart tuşuna basınca min. 10-15 saniye bekletiyor, zaten aman aman bir smart TV değil. Kumandası biraz okuduğum gibi, gecikme var sanırım tuşlarda. Kanal arasında fark edilmiyor, Smart kısmında klavyede yazarken belli oluyor. Kanal geçişleri yavaş değil, aldığım sinyal %50-60, çok sağlıklı yorum yapmam doğru olmaz. Renk ayarlaması konusunda tam emin değilim, ya soluk ya da bi' tık fazla renkli izlemek zorundasınız gibi, kurcalayacağım.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Bende 55-65 arasında gidip geliyorum merak ettim 55 iyimi .yoksa keşke 65 alsaydım diyormusunuz(.mesafem 4-5 metre)55" alırken 65 baksak mı falan diyorduk, ilk kurulumda afalladık, 3-4 saat sonrası alışabildik. İzleme mesafem en yakın 2.7MT en uzak 5.5 metre.. 55 idealmiş diye düşünüyorum şu anlık.
55" kesinlikle yetecektir bence hocam, daha kısa mesafelerde 65" kullanan gördüm ama 65 projeksiyon perdesi kadar olacaktır evde.. Bir fotoğraf atarım müsait oluncaHayırlı olsun güle güle kullanın.Bende 55-65 arasında gidip geliyorum merak ettim 55 iyimi .yoksa keşke 65 alsaydım diyormusunuz(.mesafem 4-5 metre)
Öncelikle hayırlı olsun.
Bugün geldi kargom
Bana gelen kutuda hdr tv yazıyor resminide attım
Kurulumu persembe günü yaptıracam
Servis geldiğinde ayarladıktan sonra neleri kontrol etmesini söylemeliyim ölü piksel vs. Neleri sormalıyım
H.264 vw H.263 oynatıyor, x265 desteği yoktur. HEVC 4k - VP9 4k destekler ama codec 100Mbps hızında olmalıarkadaşlar 55 ud 8400 alsam usb veya harddisk üzerinden x265 veya 4k vidoları oynatırmı
55ud8400 yerine ; 55mu7000 veya benzeri veya 55ud9300 alsam video oynatma formatları daha mı iyi olurH.264 vw H.263 oynatıyor, x265 desteği yoktur. HEVC 4k - VP9 4k destekler ama codec 100Mbps hızında olmalı