Vestel UD8360 4K Smart TV'nin Anakart Modeli

B Çevrimdışı

baysevimli

Yeni Üye
20 Nis 2019
11
34
Merhaba Vestel 43UD8360 4k smart tv'm var. Bu tv nin anakart modeli nedir. internette araştırdım ama bulamadım. birde bu modelin güncel yazılımına nasııl ulaşabilirim. yardımınız için teşekkür ederim.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tvnin arkasındaki barkod remini "OKUNAKLI" olarak fotos ile menü+4+7+2+5 ile servis menü resmini aşağıdaki konuda paylaşarak yazılımı isteyebilirsin,ama en kolay yoldan :
Menü+4+7+2+5 ile servi menüde yazar kartı,MB120 -Mb130 v.s diye :ok

B Çevrimdışı

baysevimli

Yeni Üye
20 Nis 2019
11
34
çok teşekkür ederim yazılım için tekrar yazıcam size
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MB130 muş yazılımı nereden bulucam peki

TV nin arkasındaki barkodu çektim birde menüde 4225 yapıp ekran görüntüsü aldım burada paylaşıcam ama bu bilgiler güvenlik problemi yaratırmı acaba bilmediğimden soruyorum. size özelden mi atsam

Tvnin arkasındaki barkod remini "OKUNAKLI" olarak fotos ile menü+4+7+2+5 ile servis menü resmini aşağıdaki konuda paylaşarak yazılımı isteyebilirsin,ama en kolay yoldan :
Menü+4+7+2+5 ile servi menüde yazar kartı,MB120 -Mb130 v.s diye :ok

?

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
çok teşekkür ederim yazılım için tekrar yazıcam size

MB130 muş yazılımı nereden bulucam peki

TV nin arkasındaki barkodu çektim birde menüde 4225 yapıp ekran görüntüsü aldım burada paylaşıcam ama bu bilgiler güvenlik problemi yaratırmı acaba bilmediğimden soruyorum. size özelden mi atsam

?
Özelim kapalıdır maalesef, ama güvenlik sıkıntısı olmaz merak etme,alt tarafı barkod ve menü fotoğrafı,dediğim konuya atıp yazılımı isteyebilirsin,birde soryım,neden istiyorsun yazılımı,tvde sorun yoksa hiç yazılıma girme derim,ama al elinde bulunsun :ok

B Çevrimdışı

baysevimli

Yeni Üye
20 Nis 2019
11
34
IMG_1518.jpg

ya aslında bir güncel yazılımı elimde olsun istiyorum. iki vewd uygulaması yok bende

IMG_1515.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
yani tam olarak model ve versiyon bilgisi ne ? ona göre konuda açıp istim
Tvnin arkasındaki barkod remini "OKUNAKLI" olarak fotos ile menü+4+7+2+5 ile servis menü resmini aşağıdaki konuda paylaşarak yazılımı isteyebilirsin
Diye demiştim zaten,sadece fotoları atman yeterli, dostlarım F fikoloji ve TEKNOwest teknovest kesin bir cevap verirler yazılım konusunda,çok anlamam ama sanki en son yazılım var gibi görüyorum :)

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
yani tam olarak model ve versiyon bilgisi ne ? ona göre konuda açıp istim
Buraya bakabilirsiniz

Geri
Üst Alt