Çevrimdışı Cloadhex Aktif Üye 20 Kas 2021 55 25 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar USB bellek ile Vestel TV'deki kanalları Arçelik'e kopyalarsam olur mu? Bu işlem illa Vestel'den Vestel'e mi oluyor?
Arkadaşlar USB bellek ile Vestel TV'deki kanalları Arçelik'e kopyalarsam olur mu? Bu işlem illa Vestel'den Vestel'e mi oluyor?
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 14,803 25 Ocak 2022 #2 Arçelik tv satcodx formatını desyekliyorsa olur.
Çevrimdışı Cloadhex Aktif Üye 20 Kas 2021 55 25 Ocak 2022 #3 By_Trol' Alıntı: Arçelik tv satcodx formatını desyekliyorsa olur. Genişletmek için tıkla ... Geç bakıyorum kusura bakmayın, desteklediğini nereden öğrenebilirim?
By_Trol' Alıntı: Arçelik tv satcodx formatını desyekliyorsa olur. Genişletmek için tıkla ... Geç bakıyorum kusura bakmayın, desteklediğini nereden öğrenebilirim?
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,945 26 Ocak 2022 #4 cooladn' Alıntı: Geç bakıyorum kusura bakmayın, desteklediğini nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla ... Deneme yanılma yoluyla?
cooladn' Alıntı: Geç bakıyorum kusura bakmayın, desteklediğini nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla ... Deneme yanılma yoluyla?
Çevrimdışı By_Trol Administrator 24 Ağu 2019 14,803 26 Ocak 2022 #5 cooladn' Alıntı: Geç bakıyorum kusura bakmayın, desteklediğini nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla ... Önce Arçelik tv den kopya alın bilgisayarda dosyanın uzantısına bakın satcodx ise olur.
cooladn' Alıntı: Geç bakıyorum kusura bakmayın, desteklediğini nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla ... Önce Arçelik tv den kopya alın bilgisayarda dosyanın uzantısına bakın satcodx ise olur.