Vestel tv'de üstte çıkan yazılar

V Çevrimdışı

vatskenaydu

Yeni Üye
2 Kas 2018
11
26
Merhaba arkadaşlar, Vestel 47pf9090 modeli televizyonumuzda trthaber'de sürekli üstte hata tarzı yazılar çıkıyor, neden olabilir ?
Seri kodu: 7281170400297

DSCPDC_0003_BURST20191014000808012_COVER.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selam, aşağıdakileri kontrol edip uygularmisin

Daha yeni ve ilk yaptı ise yayni kaynaklı da olabilir biraz daha bekleyip araştırınız. Sorun düzelmezse;

Ayarlar diğer ayarlarda hbbtv açıksa kapatın

Ayarlar saat ayarlarını kontrol ediniz

Sadece bir kanalda mi yapıyor test edin

İlk kurulum yapıp test ediniz

V Çevrimdışı

vatskenaydu

Yeni Üye
2 Kas 2018
11
26
Selam, aşağıdakileri kontrol edip uygularmisin

Daha yeni ve ilk yaptı ise yayni kaynaklı da olabilir biraz daha bekleyip araştırınız. Sorun düzelmezse;

Ayarlar diğer ayarlarda hbbtv açıksa kapatın

Ayarlar saat ayarlarını kontrol ediniz

Sadece bir kanalda mi yapıyor test edin

İlk kurulum yapıp test ediniz
hbtv kapattım, çıkmıyor artık. Teşekkürler.

V Çevrimdışı

vatskenaydu

Yeni Üye
2 Kas 2018
11
26
F fikoloji ufak bir sorunum var. Wireless display'a geçince tv kablosuz bağlantısını kesiyor. Neden oluyor bu ? Kesmemesi gerek yani zorla bağlıyorum devredışı yapıyor.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
F fikoloji ufak bir sorunum var. Wireless display'a geçince tv kablosuz bağlantısını kesiyor. Neden oluyor bu ? Kesmemesi gerek yani zorla bağlıyorum devredışı yapıyor.
wifi ve widi dediğimiz özellik var, normal yayında veya hdmi da, hatta şöyle diyelim wireless display haricinde televizyon her yerde wifi özelliğini kullanır, internete bağlanınca sol üste dünya işareti görürsün. wireless displaye alınca ise televizyon wifi özelliğini kapatıp kendine bağlanması gereken cihazla iletişime geçer.
2 si 1 arada olamaz :ok

V Çevrimdışı

vatskenaydu

Yeni Üye
2 Kas 2018
11
26
wifi ve widi dediğimiz özellik var, normal yayında veya hdmi da, hatta şöyle diyelim wireless display haricinde televizyon her yerde wifi özelliğini kullanır, internete bağlanınca sol üste dünya işareti görürsün. wireless displaye alınca ise televizyon wifi özelliğini kapatıp kendine bağlanması gereken cihazla iletişime geçer.
2 si 1 arada olamaz :ok
Şimdi anladım olayı, teşekkür ederim. Telefonu tv'ye yansıtabildim, gerçekten güzel. Masaüstü pc'yi kablosuz olarak yansıtma şansımız var mı, bu modelde ? Yani miracast şart olmadan

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Şimdi anladım olayı, teşekkür ederim. Telefonu tv'ye yansıtabildim, gerçekten güzel. Masaüstü pc'yi kablosuz olarak yansıtma şansımız var mı, bu modelde ? Yani miracast şart olmadan
Eğer kablosuz bağlantı özelliği ve widi ozelligi varsa ve win10 ise olur ?

Geri
Üst Alt