Çözüldü Vestel tv ye ses sitemi bağladım. Ses tv den de geliyor

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
ilk kuruluma dönderin kısmını anlayamadım. sizin verdiğinizi yükledikten sonra tekrar yedeklediğim dosyayı mı kurmam gerekiyor?
Hayır düzenleyip size gönderilen yazılım yüklenecek back veya menü tuşu ile çıkış yapılacak tv kumanda ile kapatılacak kırmızı ışık sabit yandıktan 10 Saniye kadar sonra tv tekrar çalıştırılacak sonra menü/ Kurulum Çanak simgesi/ Ok/ En alt satıra ilk kurulum/ OK tv kapanıp geri açılacak kanal ayarlarını yapacaksınız.

S Çevrimdışı

Serhat50

Yeni Üye
4 Haz 2021
17
37
Hayır düzenleyip size gönderilen yazılım yüklenecek back veya menü tuşu ile çıkış yapılacak tv kumanda ile kapatılacak kırmızı ışık sabit yandıktan 10 Saniye kadar sonra tv tekrar çalıştırılacak sonra menü/ Kurulum Çanak simgesi/ Ok/ En alt satıra ilk kurulum/ OK tv kapanıp geri açılacak kanal ayarlarını yapacaksınız.
menü/ Kurulum Çanak simgesi/ Ok/ En alt satıra ilk kurulum/ OK tv kapanıp geri açılacak kanal ayarlarını yapacaksınız.
bu işlemi yapmadım. İşlemi yapıp sonucu paylaşacağım.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
menü/ Kurulum Çanak simgesi/ Ok/ En alt satıra ilk kurulum/ OK tv kapanıp geri açılacak kanal ayarlarını yapacaksınız.
bu işlemi yapmadım. İşlemi yapıp sonucu paylaşacağım.
Bu işlem sonrası kulaklık simgesi gelecek sadece ses sisteminden ses gelecek ilk kurulumda kanallar nasıl ayarlanacak linkten destek alabilirsin.

S Çevrimdışı

Serhat50

Yeni Üye
4 Haz 2021
17
37
Bu işlem sonrası kulaklık simgesi gelecek sadece ses sisteminden ses gelecek ilk kurulumda kanallar nasıl ayarlanacak linkten destek alabilirsin.
tamam çok teşekkür ederim. inşallah olur doğru yapabilirsem 😁

S Çevrimdışı

Serhat50

Yeni Üye
4 Haz 2021
17
37
Son islemi yaptiktan sonra oldu. Cok tesekkur ederim. İlginiz icin de ayrica tesekkur ederim.

Yükleyememişsin maalesef :ok
Evet yükledikten sonra oldu. Tesekkur ederim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Son islemi yaptiktan sonra oldu. Cok tesekkur ederim. İlginiz icin de ayrica tesekkur ederim.

Evet yükledikten sonra oldu. Tesekkur ederim
Rica ederim ,güle güle kullan ,ben senin yaptığın işlemin tam tersini yaptım maalesef ,çünkü BT vericisi aldım ,BT de ulaklığım var ,hanım canlı dinleken ben BT ile dinliyorum(belgeselleri ,genelde de "uçak kazası raporu"nu :) ) ,Tekrar güle güle kullan :ok

Geri
Üst Alt