VESTEL TV YAZILIMINI NASIL DÜZENLERİM?

anazonmustang

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
Katılım
15 Ocak 2022
Mesajlar
9
anazonmustang
Merhaba bir veskel marka televizyona sahibim. Genelde ailemle film izlemek için kullanmaktayım. Filmleri altyazılı olarak izliyoruz. Filmi izlerken haliyle sesi kısıp, açıyoruz. İşte bizi sinir eden sorun bu, çünkü sesi açtığımız anda altyazı okunmuyor yazılım güncellemesi yaptım yine düzelmedi. Sıfırdan yazılım kurdum yine düzelmedi. Dolayısıyla yazılım düzenlemesi yapmak istiyorum .bin dosyalarını her türden yazılım ile denedim açamadım nasıl yapacağım?
Denediğim yazılımlar: UltraISO, WinISO, PowerISO, DeamonTools

IMG_1063.jpg
 
Son düzenleme:
Eklediğiniz resimdeki kulaklık simgesinin durumu arıza değil yeni anakartların yazılımı düzenlenemiyor.
 
IMG_10641.jpg
 
Resmini eklemiş olduğunuz tv mb140 Anakarta sahip modlanması için tv den yazılım çekilir. Fakat sizin talepleriniz için bir düzenlemeye ben hiç denk gelmedim. Aşağıdaki linki inceleyiniz.

 
evet ama ben güncelleme ile titanium yaptım

ben bu dosyayı sadece metin belgesinde açabildim onda da çince yazılar çıktı

Ekran-Goruntusu-23.png
 
evet ama ben güncelleme ile titanium yaptım

ben bu dosyayı sadece metin belgesinde açabildim onda da çince yazılar çıktı

Ekran-Goruntusu-23.png
Titanium da kullanılabilir sorun olmaz.
 
titanium yazılım carbon yazılıma nasıl dönüştürülür
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bunu kurmaya çalıştım 1.5 saat stanby ışığı yanıp söndü fişi çektim eski haline döndü

sorunu çözdüm ilk önce çekirdek yazılım kurdum sonra carbon yükledim

Ben açılış ve kapanış logolarını kapattım fakat ses açma barını düzenleyemiyorum lütfen bana yardım edin

IMG_10661.jpg
 
Son düzenleme:
çekirdek yazılımın .bin dosyasını açabilirsem düzenlemeyi deneyeceğim sizce .bin uzantısını nasıl açarım vestel ekibi nasıl açıyor?
 
Geri
Üst Alt