Anakart ile oynadıysanız elimden birşey gelmezIsıtma esnasinda eprom un yanindeki elemanlar cikti takamadim.eger kurtarma sansimiz varsa gonderebilirim.
Anakart ile oynadıysanız elimden birşey gelmezIsıtma esnasinda eprom un yanindeki elemanlar cikti takamadim.eger kurtarma sansimiz varsa gonderebilirim.
Elimde uyarlanmış scart to serial port kablosu var şimdi pc den tv nin içindeki dosyalara nasıl erişebilirm program falan gereklimi pc nin linuxmu olması gerek nasıl komut verebilirimSkart uart
Hayır,pc işletim sistemi özeliikle win olmalı,linuxta program çalışmaz çünkü "exe" dir.Elimde uyarlanmış scart to serial port kablosu var şimdi pc den tv nin içindeki dosyalara nasıl erişebilirm program falan gereklimi pc nin linuxmu olması gerek nasıl komut verebilirim
Program nedirHayır,pc işletim sistemi özeliikle win olmalı,linuxta program çalışmaz çünkü "exe" dir.
Bu kabloyla ancak yazılım atılabilir,flash programlanır mı bilemiyorum,açıkçası bu konuyu DH'de de işlemiştim,ama tvnin flashı çökmediğinden hiç ilgilenmemiştim,daha cp2101 bile almadım,çünkü yazılımı değiştirip core olarak atıyorum tvye,sıkıntı olmuyor yani..
EK:
Düzeltme yaptım
Teşekkür ederim bulursanız sevinirimİnan pcde ona bakıyorum şimdi vardı bende ama bulamıyorum .
Kesinlikle, bulursam yükler ve link veririm.Teşekkür ederim bulursanız sevinirim
S seben11Kesinlikle, bulursam yükler ve link veririm.
DHde iken bende dell vardı,düşüp ekran kırılınca lenova aldım,dell'e format atıp kodi kurdum,umarım formattan önce almışımdır ,çünkü bulamıyorum inan.
Teşekkür ederimKesinlikle, bulursam yükler ve link veririm.
DHde iken bende dell vardı,düşüp ekran kırılınca lenova aldım,dell'e format atıp kodi kurdum,umarım formattan önce almışımdır ,çünkü bulamıyorum inan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
S seben11
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İndirdiğinde haber verirsen,linki sileceğim
İndirdimTeşekkür ederim
Hocam bende 17mb81-2 anakart var stnbyled direk yanıyor. Uart olarak yazılım yüklenebilirmi yüklenirse programlayıcı için ling verebilirmisinizİnan pcde ona bakıyorum şimdi vardı bende ama bulamıyorum .
Hocam bende 17mb81-2 anakart var stnbyled direk yanıyor. Uart olarak yazılım yüklenebilirmi yüklenirse programlayıcı için ling verebilirmisiniz