Vestel tv UART ile yazılım yükleme programı ve programlayıcı

Isıtma esnasinda eprom un yanindeki elemanlar cikti takamadim.eger kurtarma sansimiz varsa gonderebilirim.
Anakart ile oynadıysanız elimden birşey gelmez

Resimde görünüyor ama yine de belirteyim "skart 10=Rx ,skart 12=Tx" dir,şaseyi söylemeye gerek yok tabii :)

Skart uart

scartpng.png
Elimde uyarlanmış scart to serial port kablosu var şimdi pc den tv nin içindeki dosyalara nasıl erişebilirm program falan gereklimi pc nin linuxmu olması gerek nasıl komut verebilirim

Elimde uyarlanmış scart to serial port kablosu var şimdi pc den tv nin içindeki dosyalara nasıl erişebilirm program falan gereklimi pc nin linuxmu olması gerek nasıl komut verebilirim
Hayır,pc işletim sistemi özeliikle win olmalı,linuxta program çalışmaz çünkü "exe" dir.
Bu kabloyla ancak yazılım atılabilir,flash programlanır mı bilemiyorum,açıkçası bu konuyu DH'de de işlemiştim,ama tvnin flashı çökmediğinden hiç ilgilenmemiştim,daha cp2101 bile almadım,çünkü yazılımı değiştirip core olarak atıyorum tvye,sıkıntı olmuyor yani,en azından şimdilik :)

EK:
Düzeltme yaptım

Hayır,pc işletim sistemi özeliikle win olmalı,linuxta program çalışmaz çünkü "exe" dir.
Bu kabloyla ancak yazılım atılabilir,flash programlanır mı bilemiyorum,açıkçası bu konuyu DH'de de işlemiştim,ama tvnin flashı çökmediğinden hiç ilgilenmemiştim,daha cp2101 bile almadım,çünkü yazılımı değiştirip core olarak atıyorum tvye,sıkıntı olmuyor yani..

EK:
Düzeltme yaptım
Program nedir

İnan pcde ona bakıyorum şimdi :) vardı bende ama bulamıyorum .

Teşekkür ederim bulursanız sevinirim
Kesinlikle, bulursam yükler ve link veririm.
DHde iken bende dell vardı,düşüp ekran kırılınca lenova aldım,dell'e format atıp kodi kurdum,umarım formattan önce almışımdır ,çünkü bulamıyorum inan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DHde iken bende dell vardı,düşüp ekran kırılınca lenova aldım,dell'e format atıp kodi kurdum,umarım formattan önce almışımdır ,çünkü bulamıyorum inan.
seben11

İndirdiğinde haber verirsen,linki sileceğim :)

EK:
Sildim...

Son düzenleme:

seben11
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

İndirdiğinde haber verirsen,linki sileceğim :)
Teşekkür ederim

Teşekkür ederim
İndirdim

Sendeki linki silersen sevinirim sevgili @seben11

EK:
Neyse,ben kapattım yandexten :)

Son düzenleme:
Kako čitati sw i hw profil sa usb-usb na MB120 i MB130?

İnan pcde ona bakıyorum şimdi :) vardı bende ama bulamıyorum .
Hocam bende 17mb81-2 anakart var stnbyled direk yanıyor. Uart olarak yazılım yüklenebilirmi yüklenirse programlayıcı için ling verebilirmisiniz

Geri
Üst Alt