Vestel Tv Titanium yazılım kurulabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W Çevrimdışı

Wade3

Yeni Üye
18 Şub 2023
17
23
Selamlar. Birkaç senedir evde duran Vestel Tvme hem biraz değişiklik olsun hem belki bir artısı olur diye yazılım güncellemesi yapmak istiyorum. Mb110 anakarta sahip. Forumdaki birçok konuda okudum ve Regal gibi Vestel'in yan markalarına atılan yazılımların Uilerinin farklı olduğunu gördüm ama anakart aynı. Vestel Tv'ye Titanium Ui kurmak herhangi bir sorun oluşturur mu?

20230218_225206.jpg
20230218_214420.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Yazılım.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.

W Çevrimdışı

Wade3

Yeni Üye
18 Şub 2023
17
23
Yazılım.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderin yeniden kurun.

Hocam peki bu yazılımla tvde bir sorun oluşursa tekrar orjinal yazılımı atarak kurtarabilir miyiz?

W Çevrimdışı

Wade3

Yeni Üye
18 Şub 2023
17
23
Hı level 48 uhl 950 4 k mb 100 sanırım bu 110 olmaz değilmi birde hocam titanyum yazılım nedir saygılar.

Hocam ben de pek fazla bilgim yok yanlışım olabilir kusura bakmayın. Titanyum yazılım vestel'in alt markası olan regal'in kullandığı tema diye biliyorum. Tvye titanyum yazılım kurarak temasını değiştirmeyi amaçlamıştım ve herhangi bir sorun çıkarmadı. Mb100 anakarta mb110 titanium yazılım kurmanız sağlıklı olmayacaktır. Mb100 için titanium yazılım isterseniz doğru yazılımı verecektir forumdaki bilgili kişiler. İyi günler.

R Çevrimdışı

rüzgar26

Yeni Üye
28 Şub 2023
2
60
Birde hocam Daha önceleri HI LEVEL 48 UHD gayet güzel internete wills bağlanıyordu şimdi maalesef olmuyor tv fabrika ayarlarına döndürdüm yine de olmadı tv ağ bağlantısını yapıyorum tv kendi kendine kapanıyor sanırım ekran kartı sorunu olabilir diye düşünüyorum.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Birde hocam Daha önceleri HI LEVEL 48 UHD gayet güzel internete wills bağlanıyordu şimdi maalesef olmuyor tv fabrika ayarlarına döndürdüm yine de olmadı tv ağ bağlantısını yapıyorum tv kendi kendine kapanıyor sanırım ekran kartı sorunu olabilir diye düşünüyorum.
Tv nin dahili wifi kartı veya kablosunda sorun vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt