vestel tv otomatik youtube açılması

W Çevrimdışı

wezar

Yeni Üye
17 Ara 2018
10
34
arkadaşlar herkese hayırlı forumlar dilerim başlıktada belirttiğim gibi yeni aldığımız tv de bu sorun var. komşuya wifi şifresi vermiştik.kendileri youtube açtıklarında bizim evdeki tv den açılıyor direk.bunu nasıl kapatabiliriz teşekkür ederim şimdiden

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
komsunuz youtube yi actiginda tv niz ayni agda oldugu icin bilerek videoyu tv nize gonderiyor.yani istemsiz yada otomatik olarak acilmasi mumkun degil.tv nizin int erisimini kullanmadifiniz zaman kapatabilirsiniz.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Komsunuz youtube da yayini izlerken
Daire içine aldığım butona bastigi icin
Agda bulunan cihazlarla paylasiyor.

Tv uzerinden kapatabileceginizi sanmiyorum
Ya tv'nin internet baglantisini keseceksiniz.
Yada evinize 1adet acesspoint koyup
Farkli ag gecidi uzerinde internete girmesi saglayacaksiniz.

20181217_195910.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
arkadaşlar herkese hayırlı forumlar dilerim başlıktada belirttiğim gibi yeni aldığımız tv de bu sorun var. komşuya wifi şifresi vermiştik.kendileri youtube açtıklarında bizim evdeki tv den açılıyor direk.bunu nasıl kapatabiliriz teşekkür ederim şimdiden
komsunuz youtube yi actiginda tv niz ayni agda oldugu icin bilerek videoyu tv nize gonderiyor.
Böyle bir olayı ilk defa duyuyorum,bizde 3 tv aynı ağa bağlı,olmayacağını biliyordum ama şimdi deneyip de yazıyorum,acaba komşuda da aynı model tv mi var diye de sormadan geçmiyeyim,o da olmaz ama ...

EK:
Sota Sota ,ben yazıp yollayana kadar maşallah :haha1

T Çevrimdışı

tekavci

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhaba.bu olay olur.soyleki ağdaki TV yi görür.ama YouTube de TV eşleştirme diye bir olay var.tv de kod çıkar sen youtubeye girip o kodu esletirirsin.bende yapıyorum.hemen Favorit TV diye çıkıyor.ama dediğim gibi YouTube ayarlardan TV eşleştirme var.iptal edin.tv deki YouTube ye girip hesaptan kapatın.sorun biter.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Böyle bir olayı ilk defa duyuyorum,bizde 3 tv aynı ağa bağlı,olmayacağını biliyordum ama şimdi deneyip de yazıyorum,acaba komşuda da aynı model tv mi var diye de sormadan geçmiyeyim,o da olmaz ama ...

EK:
Sota Sota ,ben yazıp yollayana kadar maşallah :haha1
Tv'den anlamam ama internet ilgi alanimiz hocam :kas

T Çevrimdışı

tekavci

Kayıtsız / Doğrulanmamış
15450681225441617055534.jpg

İlk konuda dediğim gibi YouTube ye girip ayarlar kısmında TV den kod al var.yada eslesmisse tvleri gör ve hepsini sil.senin profilinde youtubeden etkin yani eslesmistir.ayrica resimde belirtilen kısmı kapalı tut.sorun çözülmezse 3 ihlas 1 Fatiha okuyorsun TV yi kapatıp açıyorsun sorun bitiyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İlk konuda dediğim gibi YouTube ye girip ayarlar kısmında TV den kod al var.yada eslesmisse tvleri gör ve hepsini sil.senin profilinde youtubeden etkin yani eslesmistir.ayrica resimde belirtilen kısmı kapalı tut.sorun çözülmezse 3 ihlas 1 Fatiha okuyorsun TV yi kapatıp açıyorsun sorun bitiyor
:) komşu allahtan sadece youtube 'a giriyor allah muhafza farklı filmler falan izlerse o sakat....
:haha1

Sevgili tekavci;senin "Diğer ayarlar" menüsünün tümü bunlarmı acaba? ,birde bende görüntüyü paylaştır yok

T Çevrimdışı

tekavci

Kayıtsız / Doğrulanmamış
teraspy teraspy, dostum demek sen ürünü alırken pazarlık ettinki sana paran kadar TV özellikleri vermişler;))
Ben aldigimdan beri bu özellik var.telefonu TV'ye bağlayıp paylaşım yapabiliyorum.youtubeden farklı olarak.bu arada senin TV nin modelini Verde kimse almasın;)))

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy teraspy, dostum demek sen ürünü alırken pazarlık ettinki sana paran kadar TV özellikleri vermişler;))
Ben aldigimdan beri bu özellik var.telefonu TV'ye bağlayıp paylaşım yapabiliyorum.youtubeden farklı olarak.bu arada senin TV nin modelini Verde kimse almasın;)))
:haha1
Benim tv epey eski,menüsü bu işte,önceden kaydetmiştim...
Burada çalışmayan tek BT,o da almadım bt dongeli :smile: 47PF9090 tv
t162839d5e36eb3d23.png

t244b5d40da34fea89.png

T Çevrimdışı

tekavci

Kayıtsız / Doğrulanmamış
teraspy teraspy, dostum ülkeyi İngiltere veya Almanya yap güncelleme yap bak hemen gunceller.bu arada seni sevdim bilesin;)))

Geri
Üst Alt