Vestel Tv m İçin Yazılıma İhtiyacım Var

A Çevrimdışı

Ahmo3447

Yeni Üye
29 Haz 2019
47
26
Merhaba ben bugün vestel whatsapp destek hattıyla bütün gün konuştum. Gene her zamanki gibi boş yaptılar. Benim isteğim 49FA9000 FULL HD 3D SMART DVB-T2/C/S2 LED TV M için yeni bir yazılım istedim. Çünkü Vewd app store yoktu, netflix yoktu, netflix şöyle yoktu. Netflixin telefon uygulamasında dolanıyordum, sonra yansıtma sembolü çıktı bende deneyim dedim. Sonra bir baktım Tv mde netflix açıldı tabi gene kitleniyo netflix açılmıyo. Ama açıldı yani, benim düşüncem Tv de var ancak aktifleştirilmesi gerek ve portalda yok. müşteri hizmetlerine bin defa söyledim ama onlar TV nizde bulunmuyor bu yazılım ile olmaz sonunda gönderdiler ama hiç birşey değişmedi.

A Çevrimdışı

Ahmo3447

Yeni Üye
29 Haz 2019
47
26
selam,
yetersiz bilgi mevcut şöyle ki ; ana kart modeliniz nedir ?
cihaz seri numarası nedir ?
menü 4725 yapıp çıkan ekran resimini paylaşınız ?

Yok gerek kalmadı halletim zaten ben müşteri hizmetlerinden yazılım almıştım. Sonra bir baktım fazla bir fark olmadı bende dedimki kesin bu vestel son yazılımı gödermedi zan ettim. Sonra bende forumdan isteyeyim dedim ve sonra örendimki bendedeki son yazılımmış.

A Çevrimdışı

Ahmo3447

Yeni Üye
29 Haz 2019
47
26
netfilix olayını çözdün mü

Evet sağolsun forum sayesinde modlama olayını keşf ettim. Profile patcher ile modladım.

Bir sorum daha olacaktı:Ya bizim kumanda aşağı düşmüştü, dün yaptım ancak yapmadan önce ve şimdi babama internetteki kumanda fiyatlarına söylüyordum, ama hep kızıyordu bunlar orjinal değildir diye fiyatdan dolayı.

Şunlar orjinalmi acaba: -------- ve bunlarda frenkas farklığı oluyormu.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evet sağolsun forum sayesinde modlama olayını keşf ettim. Profile patcher ile modladım.

Bir sorum daha olacaktı:Ya bizim kumanda aşağı düşmüştü, dün yaptım ancak yapmadan önce ve şimdi babama internetteki kumanda fiyatlarına söylüyordum, ama hep kızıyordu bunlar orjinal değildir diye fiyatdan dolayı.

2 si de doğrudur. Ama orjinal mi onu bilemem yansanayi de olabilir satıcıya sormak lazım

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Sevgili Ahmo3447 ,babana özel selamlarımı ilet lütfen,ben mutfakta kullandığımız 32'' seg tv kumandasını çin malı kumanda ile değiştirdim,(orjinalini hanım pert etti :haha1 )kaç yıl oldu halen çin malını kullanıyor,mutfak deyince bilirsin buhar ve az da olsa yağ kaplar kumandalar ,ha bire temizle dur :)
Yani kumandanın altındaki etikette "PRC" yazıyor ,baya da ucuza almıştım :)

Geri
Üst Alt