Teşekkür ederim kardeşim daha.yuklemw yapmadım. Ana kartın fotosunu atmaya gerek var mıydı?kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
flash belleği fat32 olarak biçimlendirin sonra size verdiğim yazılımı içine atınTeşekkür ederim kardeşim daha.yuklemw yapmadım. Ana kartın fotosunu atmaya gerek var mıydı?
Slm gardasim yazılım olmadı 4gb flash bellekle denedim. Sebep ne olabilirTeşekkür ederim kardeşim daha.yuklemw yapmadım. Ana kartın fotosunu atmaya gerek var mıydı?
Farklı bir yazılım verildi talimata uygun bir şekilde yükleyin sonucu yazın.Slm gardasim yazılım olmadı 4gb flash bellekle denedim. Sebep ne olabilir
Farklı yazılım nerede. Bulamadım nereye attınFarklı bir yazılım verildi talimata uygun bir şekilde yükleyin sonucu yazın.
Sağ üst köşede bildirim çanı var oraya tıklayın.Farklı yazılım nerede. Bulamadım nereye attın
Sağ üst köşede bildirim çanı var oraya tıklayın.
Bu var ilk attığın
Size ilk defa bu gün benim tarafımdan yazılım yetkisi verildi tekrar kontrol edin.
Bu var ilk attığın
Kardeşim emeğin için teşekkür ederim. Yine olmadı. Başka bir esnaf arkadaştan yazilim yuklettim oldu. Emeğin için çok teşekkür ederim.Size ilk defa bu gün benim tarafımdan yazılım yetkisi verildi tekrar kontrol edin.
mb140 kartlara ilk önce kurtarma yazılımıyla müdahale ediyoruz. En sonra çare olarak full yazılım veriyoruz çünkü önceki versiyon güncellenmiş mi? V0, V1, V2 Hangisi bilinmediği için bu uygulamayı yapıyoruz.Kardeşim emeğin için teşekkür ederim. Yine olmadı. Başka bir esnaf arkadaştan yazilim yuklettim oldu. Emeğin için çok teşekkür ederim.
Merhaba 43FA9000 tv bende de dün aynı sorun oldu. Logo ile açılıyor. Sonra siyah ekran ses var görüntü yok. Bu konuda yardımcınolurmusınuz. Cihazın resmini ekledim.kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.