Yaklaşık 9 ay önce aldığım Vestel 48fd7300 televizyonum kendiliğinden kapanıp açılıyor net bir süresi yok 9 aylık sürede aynı gün içinde 15-20 dakika arayla üç dört sefer kapanıp açıldığı da oldu bu durumda sinirlenip o gün tv izlemedim kapattım. Bazen ayda bir veya üç dört ayda iki üç defa kapandığı da oldu kısaca kafasına göre takılıyor APC nin akım koruyuculu uzatmalı prizini kullanıyorum aynı koruyucu da modem ve modeme bağlı telefonun fişi de takılı kalan iki boş yere de cep telefonunun şarjı bitince takıyorum TV harici sorun yaşamadım TV de sadece çanak anten kablosu bağlı dahili uydu alıcısını kullanıyorum ve CI+ modülünde Smit firmasının ürettiği kablo tv nin kendi getirdiği modül mevcut sizce sorun bunlardan mı kaynaklanıyor olabilir yoksa TV de bir sorun mu var daha önce modül yerine kablo tv harici uydu cihazını kullanıyordum onda da aynı sorunu yaşıyordum konuyu fazla dağıtmadan özetlersem tv kendi kendine açılıp kapanıyor ne yapacağımı bilemedim servisin yanında sorun olmayınca yok diye gidiyorlar bir de aklıma gelmişken şunu sormak istiyorum tv yi her açtığımda modül takılı doğrulama başarılı yazısı çıkıyor bu uyarıyı kapatmanın yolu varmıdır yardımlar için şimdiden teşekkür ederim