Vestel Tv Hdd yi görmüyor

Basri Çevrimdışı

Basri 

Aktif Üye
11 Eki 2018
123
Merhaba Arkadaşlar
benim Vestel 49ud9400 tv im var daha önce bilgisayarıma ssd taktığım için boşa çıkan 1tb hdd (Markasını bilmiyorum) flim yükleyerek tv den sorunsuz seyrediyordum zamanla hdd dolunca 3tb wd hdd aldım flimleri yükleyip tv ye taktığımda ilk seferde dosya bulunamadı diyip işin içinden çıkıyor biraz zorlayınca video ekranında yükleniyor diyip bekliyor
acaba bu sıkıntı hakkında bi fikriniz varmı
Saygılar

Not : Y Kablo alsam sorunum Çözülürmü ?

Son düzenleme:
Basri Çevrimdışı

Basri 

Aktif Üye
11 Eki 2018
123
daha once baska arkadasında basına gelmıstı. Y usb kablo tavsıye etmıstık. sorunu cozuldu.
Malesef olmadı bütün kabloları denedim (Başta "Y" kablo olmak üzere) 1tb hemen görmesine rağmen 3tb wd yi görmüyor video menüsünü açmasına rağmen "Taşınabilir Sürücü Takılı Değil" hatası alıyorum şimdi Umut Barış'ın yöntemini denicem yine sonucu buradan sizlerle paylaşırım bu arada başka önerisi olan varsa lütfen yazsın HDD yi alırken böyle bi sorunla karşılaşacağım aklımın ucundan geçmemişti inşallah parayı sokağa atmamış oluruz

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Malesef olmadı bütün kabloları denedim (Başta "Y" kablo olmak üzere) 1tb hemen görmesine rağmen 3tb wd yi görmüyor video menüsünü açmasına rağmen "Taşınabilir Sürücü Takılı Değil" hatası alıyorum şimdi Umut Barış'ın yöntemini denicem yine sonucu buradan sizlerle paylaşırım bu arada başka önerisi olan varsa lütfen yazsın HDD yi alırken böyle bi sorunla karşılaşacağım aklımın ucundan geçmemişti inşallah parayı sokağa atmamış oluruz
Umutun dedigini deneyin yapamazsınız.
teamviewer baglanir formatlariz

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011

Adsizfd126cecf2080217.png

Geri
Üst Alt