Vestel Tv DigiturkPlay İzleme ?

R Çevrimdışı

ReaLioN

Yeni Üye
20 Ağu 2019
6
40
Herkese merhabalar,

Mevcutta kullanmakta oldugum 50FA8200 model Vestel Tv'im de DigiturkPlay uygulamasini kullanmak istiyorum. Televuzyonu ilk aldigim zamanlarda sanirim bu uygulama vardi hatta ayrica Tivibu uygulamasi da vardi ancak şu anda ikisini de listeden kaldirmişlar ve markette göremiyorum.
Acaba yazilim guncelleme yaparsam uygulamalar geri gelir mi? Ya da Netflix v.b uygulamalari bu televizyonda kullanabilme şansım var midir?

Tv yazilim versiyonum : V.3.7.5x MB96
Sanirim yeni versiyon olarak V.3.7.6S mevcut

Bu sürüme güncelleme yaparsam ya da belki modifiyeli bir yazilim sürümü ile DigiPlay , Netflix , Tivibu gibi uygulamalari kullanabilirmiyim ?
Yoksa bu televizyon sadece görüntüden mi ibaret : (
Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Yazdıklarının hiç birisi gelmez artık,bendeki tvde MB96 ,gerçi ben alırken smart olduğundan almamıştım,bu arada en iyi çözüm yolu orta halli bir box bence :)

R Çevrimdışı

ReaLioN

Yeni Üye
20 Ağu 2019
6
40
TVnin browserinden şu adrese gitmeyi deneyin bakalım:

Bu adresi Tv'de denedigimde resimde ki gibi bir uyari aldim. Web sayfasinin aktif olmadigini v.s belirtiyor

2019-08-21-02.17.18.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim aslinda merak ettigim farkli bir konu var. Mesela bu tv'lere marketten girip program indiriyoruz ve bu demek oluyorki bir serverda bu programin setup dosyasi var ve indirince televizyona kuruluyor.
Tipki android telefonlara APK yukler gibi bu tv ler icinde yuklenen programlarin setup disyasini alip harici olarak tv ye yukleme ihtimalimiz yok mudur?

Bunu şu sebeple yazmaktayim, daha oncesinde televizyonumda kurulu tivibu uygulamasi vardi ve vestel bunu kendi kendine hem marketen kaldirdi hemde televizyonumda yuklu olan uygulamayi sildi. Demekki istedigi an istedigi modele setup dosyasini gonderse DigiturkPlay'i de acacak herhangi bir programida. Bu noktada bende şunu dusunuyorum bende X model bi vestel tv olsa ama digiplay desteklemese ve Y model digiplay destekleyen tv den setup dosyasini cekip kendi televizyonuma harici olarak yukleyemezmiyim acaba?

Çok karisik anlatmamisimdir umarim : D

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu adresi Tv'de denedigimde resimde ki gibi bir uyari aldim. Web sayfasinin aktif olmadigini v.s belirtiyor

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim aslinda merak ettigim farkli bir konu var. Mesela bu tv'lere marketten girip program indiriyoruz ve bu demek oluyorki bir serverda bu programin setup dosyasi var ve indirince televizyona kuruluyor.
Tipki android telefonlara APK yukler gibi bu tv ler icinde yuklenen programlarin setup disyasini alip harici olarak tv ye yukleme ihtimalimiz yok mudur?

Bunu şu sebeple yazmaktayim, daha oncesinde televizyonumda kurulu tivibu uygulamasi vardi ve vestel bunu kendi kendine hem marketen kaldirdi hemde televizyonumda yuklu olan uygulamayi sildi. Demekki istedigi an istedigi modele setup dosyasini gonderse DigiturkPlay'i de acacak herhangi bir programida. Bu noktada bende şunu dusunuyorum bende X model bi vestel tv olsa ama digiplay desteklemese ve Y model digiplay destekleyen tv den setup dosyasini cekip kendi televizyonuma harici olarak yukleyemezmiyim acaba?

Çok karisik anlatmamisimdir umarim : D
Yüklenen fotoyu görüp okumak için indirip,döndürmek zorunda kaldığımı belirteyim öncelikle ,sonra devam edeyim,sanırım adresi hatalı girmişin,http değil,https olacak başlangıç,tekrar doğru yazıp da dene bakalım,ne yapacak tv :)
tv ye uygulamalar yüklenmiyor,vestelde yüklemiyor,sadece linklerden ibarettir görünen uygulamaların tamamı (android tvler hariç) ,bu forumda bizlerin yaptığı ve usbden çalışan portal denemelerimiz var, onları indirip ,index.html içini inceliyebilirsin :ok

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
626
Mb130s anakartlarda smart menüde dt play ve tivibu uygulaması var, digitürkplay denemedim fakat tivibu uygulamasını kullanıyorum, mevcut aboneliğimle ve gayet güzel.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Mb130s anakartlarda smart menüde dt play ve tivibu uygulaması var, digitürkplay denemedim fakat tivibu uygulamasını kullanıyorum, mevcut aboneliğimle ve gayet güzel.
Yakınlarımda falan bu kart veya MBXXX kart tv olsa,felaket kurcalıyacağım inan :) en azından gittiği adreslerin kopyasını almak isterdim,kurcalıyacağım derken ,yanlış anlaşılma olmasın smart adresleri içindi sevgili A.Bozoğlu:)
Ama maalesef,hepsi eski model kartlı :)

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
626
Valla normal şartlarda benimde tivibu uygulamasını kullanacağım aklıma gelmezdi, taki tarife değişikliği sonrası hediye edilen 24ay tivibu go süper paket teklifine kadar. Mağlum yaz ve kış aylarında yoğun yağışta uydu yayınlarında sinyal gidiyor, böyle zamanlarda tivibu uygulaması çok iyi oluyor.

Geri
Üst Alt