VESTEL Tv anakart arızası

F Çevrimdışı

fatih ÇÜTER

Yeni Üye
18 Eyl 2020
22
23
VESTEL TV ANAKART ARIZALIYDI ANAKART DEĞİŞTİRDİM FAKAT DENEMEDEYKEN TV LEDLERİ PIRPIRLIYORDU KAPAĞI ACIP BESLEME KARTINDAN LEDLERE CIKAN KABLOYU SOKUP FİŞE TAKTIĞIMDA ÖLÇÜ ALETİYLE VOLTAJA BAKIYORDUM STABİL DURMUYORDU VE SES GELİYORDU KARTTAN DAHA SONRA GELEN VOLTAJDA GELMEMEYE BASLADI SORUN BESLEME KARTINDAMIDIR TV VESTEL 40PF7070

F Çevrimdışı

fatih ÇÜTER

Yeni Üye
18 Eyl 2020
22
23
TAKTIGIM KARTFARKLI MODEL DEGİLDI SORUNSUZ CALIŞTI GECE CALŞYORDU AMA SABAH ACTIGIMIZDA BUNUNLA KARŞILASTIK BESLEMEDEN DİYE SÜPHELENİYORUM ONDANMIDIR CUNKU LEDİN KABLOSUNU BESLEMEDEN CIKARIP ÖLÇÜ ALETİ İLE ÖLÇTÜĞÜMDE DC VOLTAJ STABİL DEĞİDİ VE SES GELİYORDU BESLEME KARTINDAN

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
TAKTIGIM KARTFARKLI MODEL DEGİLDI SORUNSUZ CALIŞTI GECE CALŞYORDU AMA SABAH ACTIGIMIZDA BUNUNLA KARŞILASTIK BESLEMEDEN DİYE SÜPHELENİYORUM ONDANMIDIR CUNKU LEDİN KABLOSUNU BESLEMEDEN CIKARIP ÖLÇÜ ALETİ İLE ÖLÇTÜĞÜMDE DC VOLTAJ STABİL DEĞİDİ VE SES GELİYORDU BESLEME KARTINDAN
Led kablosu besleme kartından çekilerek gerçek voltaj ölçümü yapılamaz. Kart korumaya geçer.

F Çevrimdışı

fatih ÇÜTER

Yeni Üye
18 Eyl 2020
22
23
Led kablosu besleme kartından çekilerek gerçek voltaj ölçümü yapılamaz. Kart korumaya geçer.
Peki ledin pırpırlaması durumunda besleme kartından gelen ses ledin arızalı olduğunu mu gösterir ledlerin kablosunu söktüğümdee beslemeden gelen pırpırlamanın ritminde ses geliyodu kafam karıştı sormak istedim kusura bakmayın.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Peki ledin pırpırlaması durumunda besleme kartından gelen ses ledin arızalı olduğunu mu gösterir ledlerin kablosunu söktüğümdee beslemeden gelen pırpırlamanın ritminde ses geliyodu kafam karıştı sormak istedim kusura bakmayın.
İlk mesajınızda 40PF7070 Yazmışsınız sanırım tv MB95 Anakartlı ve MB95 Anakartlar ledlerde sizin bahsettiğiniz sorunu yapıyor. Şu an tv çalışmıyor diye yazmışsınız. Besleme kartı çıkış voltajları var mı? Var ise yine anakart arızalanmış olma ihtimali var.

F Çevrimdışı

fatih ÇÜTER

Yeni Üye
18 Eyl 2020
22
23
İlk mesajınızda 40PF7070 Yazmışsınız sanırım tv MB95 Anakartlı ve MB95 Anakartlar ledlerde sizin bahsettiğiniz sorunu yapıyor. Şu an tv çalışmıyor diye yazmışsınız. Besleme kartı çıkış voltajları var mı? Var ise yine anakart arızalanmış olma ihtimali var.
şu an tv ye beslemeden anakarta voltaj gelmiyor ustam

F Çevrimdışı

fatih ÇÜTER

Yeni Üye
18 Eyl 2020
22
23
Beslemeden anakarta giden kablo varsa kabloyu soketten çekip ölçüm yapın. Kablo yoksa anakartı beslemeden ayırıp ölçün voltajlar varsa besleme sağlam voltajlar yoksa besleme arızalıdır.
bakmıştım ustam voltaj çıkmıyor yarın besleme kartını değiştireceğim haber ederim size teşekkür ederim tekrardan

Geri
Üst Alt