Vestel Tv 49f9500 Görüntü Arızası

P Çevrimdışı

plazafactory

Yeni Üye
11 Eyl 2025
3
54
Merhaba,
49F9500 model Vestel marka TV kullanıyorum. TV bazen açılıyor açılınca ses de sorun yok ancak 20 saniye sonra ekran gelip gidiyor.
Kimi usta yazılım dedi kimi besleme kartı dedi hatta LED ekran da olabilir diyen oldu.
17MB211S kart var içinde
Bu arızayı bilen çözüm sunabilecek ustalarin bilgisine ihtiyacım var.
Destek için şimdiden çok teşekkür ediyorum

P Çevrimdışı

plazafactory

Yeni Üye
11 Eyl 2025
3
54
Merhaba,
Ledlere ulaştım normalde hepsi yanıyor sönük ve yanmayan yok. Besleme devresinin sağlamlığını kontrol etme imkanım varmı varsa nasıl.
Çünkü TV açılıyor Vestel yazısı çıkıyor. Sonra Vestel gidiyor ekran biraz parlak duruyor sonra siyah ekran oluyor. Standbay geçiyor. Tekrar kumadadan açıyorum bir daha Vestel yazısı çıkıyor ve ekran sönük bir sekilde siyah oluyor bir daha kumanda açmıyor ama fişini çekin takarsam işlem tekrarlıyor
Destek için şimdiden teşekkür ederim

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,150
Merhaba,
Ledlere ulaştım normalde hepsi yanıyor sönük ve yanmayan yok. Besleme devresinin sağlamlığını kontrol etme imkanım varmı varsa nasıl.
Çünkü TV açılıyor Vestel yazısı çıkıyor. Sonra Vestel gidiyor ekran biraz parlak duruyor sonra siyah ekran oluyor. Standbay geçiyor. Tekrar kumadadan açıyorum bir daha Vestel yazısı çıkıyor ve ekran sönük bir sekilde siyah oluyor bir daha kumanda açmıyor ama fişini çekin takarsam işlem tekrarlıyor
Destek için şimdiden teşekkür ederim
Besleme kartının iki tarafının net resmini buraya ekleyin.

P Çevrimdışı

plazafactory

Yeni Üye
11 Eyl 2025
3
54
IMG_20250917_171834.jpg
IMG_20250917_171826.jpg

Geri
Üst Alt