VESTEL TELEVİZYONUM İÇİN YAZILIM ARIYORUM

• Konbuyu başlatan mustafaunsals
  • Başlangıç tarihi
M Çevrimdışı

mustafaunsals

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Arkadaşlar merhaba. Bende Vestel LED TV var. Yazılımı eski olduğu için usb bellekten yazılım atmak istiyorum. Fakat yazılımı hiçbir sitede bulamadım. Bilen varsa yardım edebilirmi

Seri Numaram - 7883238 701287
Model No kısmında - satellıte 48FD 5400 48hd led tv yazıyor Lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Bir sorum daha var.

Televizyonumdan İnternete bağlanamıyorum. Ağ ayarları Kısmı Hiçbir şekilde yok. Yazılımı yükseltsem gelirmi sizce
(Kumandada Dünya resmi var yani internet gibi.)

Birde kendi yazılımımı nasıl yedekleyebilirim ?

Yardımlarınızı Bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji @teknovest
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@mustafaunsals, @teknovest F fikoloji

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Televizyonumdan İnternete bağlanamıyorum. Ağ ayarları Kısmı Hiçbir şekilde yok. Yazılımı yükseltsem gelirmi sizce
(Kumandada Dünya resmi var yani internet gibi.)
Birde kendi yazılımımı nasıl yedekleyebilirim ?
Yazılımı ben vermiyorum ama yinede sorayım,daha önce internete bağlanıyormuydun?smart mı tv yani,ethernet girişi varmı? ,cevabın "hayır" ise pek sanmıyorum yazılımla internet olsun.
Eğer tv koduna göre full yazılım alırsan ,yedek elindedir demektir,barkod resmini çekip BURADA yayınlamalısın,imzamdaki 2 numaralı yazımı uygula :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Selamlar;

Televizyonunuzda mevcut olan anakart MB140 dır ve bu anakartın smart desteği bulunmamaktadır. Bu doğrultuda herhangi bir şekilde internete bağlanabilmeniz de mümkün görünmemektedir.

Ürününüzün güncel yazılımı için ÇEKİRDEK YAZILIM konu başlığı, birinci sayfadaki MB140 bölümüne bakabilirsiniz :ok

Geri
Üst Alt