Vestel Televizyonlara %10 zam

Y Çevrimdışı

yusufislam

Yeni Üye
8 Nis 2018
20
40
Malesef öğleden önce 12 gibi zorlu çalışanlarının indirimli olarak televizyon aldıkları platformda yaşandı. 49 ud9650 yi 2450 (yanlış hatırlamıyorsam stok varken bu şekildeydi) alabiliyorken yapılan zamla indirmli fiyatı 2750 ye çıkarmışlar. muhtemelen 1 haftaya kadar da mağazalara mevcut fiyatlar üzerinden % 10 şeklinde yansır diye düşünüyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,772
Elektronik ve Beyaz Esyalara
Ortalama %25 Bindirim Yapilacak
Bindirimin dikkat cekmemesi icin taksit taksit uygulanacak.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
bizde onlara bindireceğiz mesela ben almaktan vazgeçtim.ucuzluyacak diye beklerken eski tvler bile dünya para olmuş.bozulmadan tv almak yok.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
eski 2-3 senelik panelleri bile döviz kuru düştüğünde fiyatları indirmemişlerdi şimdi yükseleince bindiriyorlar.fakat dediğim gibi ben şahsen vazgeçtim almaktan elimdeki televizyonlar bozulana kadar almam.benim kazandığım parayı özel sektör %5 zam yapıyor.yani ayvayı yemişik bu gidişle teknoloji bizim için hayal olacak.tüplü tvye döneyim bari.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Asıl secimden sonra görün zamı
4k tv boxum bozuldu 2-3 ay öncesi çinde 400-500 tl olan cihazlar bile dözviz kurundaki artış nedeniyle 650-700 civarına gelmiş.ben %5 zam aldım.yani 3 ay öncedeki gibi para kazanıyorum ama fiyatları çok artmış dünya bizi kıskanıyor.yersen.

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Bu işi de rafa kaldırdım artık,, firmalar fırsata çevirmekten vazgeçmiyorlar. Devam etsinler, bende de inat var. Her ne kadar küpüne zarar da olsa,.

Yahu biz %10 indirim+ kredi kartına 100-150 falan kovalarken, + çek bu yapılan zam, zaten hepsini silip süpürüyor.

Amazon u bekleyip, afedersiniz lastik donu dahi oradan alacağım. Kaça kaça umurumda değil.:hayir

Geri
Üst Alt