Merhaba dostum,
Android için konuşuyorum, şöyle bir senaryo var, Yukarıdaki uygulama kumanda uygulaması..
Eğer akıllı telefonunda veya tabletinde Infrared - Kızılötesi varsa bu uygulama üzerinden (uygulama açıklamalarında ses sistemi de yazmakta...) soundbar ını kontrol edebilirsin diye düşünüyorum.
Yeni nesil telefonlarda genelde kızıl ötesi olmadığından dediğim işlemi ilk anda yapamayabilirsiniz, bu noktada kızılötesi aparatı almanızı tavsiye ederim,
Android TYPE-C için :
Android Micro-USB (Belki tip c cihazlarda da işe yarayabilir satıcıya sormak lazım) :
(ürün yurtdışı satışlı, sipariş verirsen 20 günü bulabilir gelmesi..)
Apple için:
Tabi bunları çinden daha uyguna getirebilirsin, marka olarak Baseus tavsiye ederim...
Aliexpress :
Telefonuna kızılötesi özelliği ekledikten sonra peel remote uygulamasından soundbar ını kontrol edebilirsin diye tahmin ediyorum, diğer arkadaşların da fikrini almak gerekir, ömrümde soundbar kumanda etmedim
soundbar ım olmadı hiç benim :( -
Peel remote uygulamasında Vestel Regal gibi yerli markalar yok, ben işyerimdeki Vestel klimayı Samsung markasını seçerek uygulamaya eklemiştim., olmadı farklı marka dene, olmadı farklı... klimada yaptığım işlemler: açma - kapama, derece değiştirme, mod değiştirme hepsini yaptı problemsiz.. soundbarda da yapar diye tahmin ediyorum...
Tabi uygulama TV lerde de işe yaramaktadır, Vestel TV ni de kontrol edersin, aynı Wifi ağına bağlı olmadan, infrared üzerinden...
Kolay gelsin.