Ek cihaz alınıp onun üzerinden yansıtılıyor değil mi ondamb110 da miracast kullaniyorum memnunum.
Hocam telefonun orjinali dediğiniz kısmı tam anlamadım ama bulursanız bilgilendirirseniz sevinirimGoogle playde Kaç tane program denedim hepsi boş çıktı telefonun orjinalinde varsa Smart Viev ordan buluyor tv yi yansıtıyorsun ben gene araştırayım sana kardeşim.
Ha hocam tamam wireless display diyorsunuz heralde onda bende videoda kasma oluyor tam stabil değil o da[Gizli İçerik]
Üst menüden aşağı sürekleyin telefonu Smart viev varmı orda yada ekran yansıtma gibi yazan bişeyEk cihaz alınıp onun üzerinden yansıtılıyor değil mi onda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam telefonun orjinali dediğiniz kısmı tam anlamadım ama bulursanız bilgilendirirseniz sevinirim
Anladım wireless displayi diyorsunuz onda sorun oluyor takılıyor video ağır çekim gibi oynuyor bendeÜst menüden aşağı sürekleyin telefonu Smart viev varmı orda yada ekran yansıtma gibi yazan bişey
Web Video Caster Premium apk
[/QUOTE
Onuda denedim dlna üzerinden bağlanıyor fakat videoyu kontrol edemiyorum altyazı eklenmiyor tv bu özellikleri desteklemiyor diyor anlaşılan tvde özellikler yetersiz bu yüzden video yansıtma işi zor gibi
Telefon destekliyor ama video oynatması yukarıda dediğim gibi yine de cevabınız için teşekkürlerTelevizyonda Wireless Display seçeneği kaynaktan gözüküyorsa, telefonunuzda da "Screen Mirroring", "Ekran Yansıtma" özellikler mevcutsa (ki bunlar donanımsal desteklerdir. Donanımsal desteği yoksa telefonunuzun sadece google play'den yazılım indirmeyle çözemezsiniz bu işlemi) görüntüyü televizyona aktarabilirsiniz.