Tv modelin kaçArkadaşlar merhaba benim tv vestel smarttv şuan üzerinde 0.43.0 yazılımı gözüküyor.vede menü 4725 yaptığımda mb211 yazıyor bunun yeni yazılım varmı acaba?
Pardon tv modelimi yazmayı unutmuşum Vestel 32 FD7100 dir.Bunun tvnin üzerindeki sürüm 0.43.0 olarak gözüküyor.Son sürümü varmıdır?Tv modelin kaç
Umut Barış ın verdiği bilgi dahilinde güncelleme yapınPardon tv modelimi yazmayı unutmuşum Vestel 32 FD7100 dir.Bunun tvnin üzerindeki sürüm 0.43.0 olarak gözüküyor.Son sürümü varmıdır?
Bendede aynı tv var kardeş çok memnunum sen memnunmusun gecengün bende yazılım yükseltme yaptım core yazılımıPardon tv modelimi yazmayı unutmuşum Vestel 32 FD7100 dir.Bunun tvnin üzerindeki sürüm 0.43.0 olarak gözüküyor.Son sürümü varmıdır?
Pardon tv modelimi yazmayı unutmuşum Vestel 32 FD7100 dir.Bunun tvnin üzerindeki sürüm 0.43.0 olarak gözüküyor.Son sürümü varmıdır?
Merhaba,
Carbon V.0.59.20 versiyonu yüklenebilir.
core yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
core yazılım yükleme talimatını uygulayın. : https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-60907
Evet tvmden memnunum bazen iptv izlerken yani uygulama üzerinden sadece hls uzantılı iptvleri açıyor.Yani ts. uzantılı yayınları açmıyor.Tek sıkıntı bunu görüyorum.Bendede aynı tv var kardeş çok memnunum sen memnunmusun gecengün bende yazılım yükseltme yaptım core yazılımı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen sende TS uzantılarını hls ye çevirmeyi dene bi ben ip tvleri pek izlemiyorum bu uzantıları ceviren siteler var google da arat sende azerspace uydusu varöı idman tvde cbcsport da maçları izliyormusunEvet tvmden memnunum bazen iptv izlerken yani uygulama üzerinden sadece hls uzantılı iptvleri açıyor.Yani ts. uzantılı yayınları açmıyor.Tek sıkıntı bunu görüyorum.
O uydu yok bende ama yanılmasam Biss şifresini girersen kanalı izlersin.Bende zaten çevirerek izliyorum.Ts. uzantısı açmaması sistemsel olarak görmüyorum.Sadece bir yazılımla düzeleceğini düşünüyorum.Çünkü bir kaç vestel tv de denedim açıyor ama nedense bizim tvde açmıyor.buda zaten altyapıları aynı olduğuna göre çözüleceğine inanıyorum.Aynen sende TS uzantılarını hls ye çevirmeyi dene bi ben ip tvleri pek izlemiyorum bu uzantıları ceviren siteler var google da arat sende azerspace uydusu varöı idman tvde cbcsport da maçları izliyormusun
Ben zaten idman tv cbcsport kanallarını izliyorum merak ettim sende izliyormusun diye çanağı çevirerek idmanı izlediğinde başka kanaldan idmana geçiş yaptığında tv reset atarak kapanıp açılıyormu sendede hiç dikkat ettinmiO uydu yok bende ama yanılmasam Biss şifresini girersen kanalı izlersin.Bende zaten çevirerek izliyorum.Ts. uzantısı açmaması sistemsel olarak görmüyorum.Sadece bir yazılımla düzeleceğini düşünüyorum.Çünkü bir kaç vestel tv de denedim açıyor ama nedense bizim tvde açmıyor.buda zaten altyapıları aynı olduğuna göre çözüleceğine inanıyorum.
Bende aynı yazılımı yükledin ama sorun yoktu direk yüklediArkadaşlar yazılım yüklerken %91 de kalıyor sizdede aynı durum varmı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim tv de 0.43.4.0 yazılımın üzerine 0.59.0 yazılımını attığımda %91 de 0.56.0 yazılımında %99 da kalıyor.
E Emre78, yazılımı yüklemeden servis menüsü diagnostik içinde factory reset atın ondan sonra deneyin.