Vestel SMART TV uygulama ekleme

S Çevrimdışı

Sezer

Yeni Üye
28 Kas 2018
3
52
Merhaba hocam bilmiyorum doğru yeremi yazdım ama TV in anakart mb90sdx yazılım versiyonu thorium v 2.2.4t şimdi soruyorum bu cihaza SMART özelliğine IPTV uygulaması yüklenebilir mi? Varsa yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

IMG-20181128-WA0007bf768ed2a6b7d9b5.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba hocam bilmiyorum doğru yeremi yazdım ama TV in anakart mb90sdx yazılım versiyonu thorium v 2.2.4t şimdi soruyorum bu cihaza SMART özelliğine IPTV uygulaması yüklenebilir mi? Varsa yazılım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

IMG-20181128-WA0007bf768ed2a6b7d9b5.jpg
smartta vewd uygulaması varsa ona girin orada ss iptv var onda izliyebilirsin

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,971
Mevcut en yüksek sürümü yüklediyseniz ve uygulama mağazanızda WEVD App Store varsa oradan SSIPTV veya OTTPlayer2 uygulamalarına erişebilirsiniz.
Fazla bir performans beklemeyin ama.

S Çevrimdışı

Sezer

Yeni Üye
28 Kas 2018
3
52
Mevcut en yüksek sürümü yüklediyseniz ve uygulama mağazanızda WEVD App Store varsa oradan SSIPTV veya OTTPlayer2 uygulamalarına erişebilirsiniz.
Fazla bir performans beklemeyin ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Henüz bir yazılım yuklemedim merakım TV mb90sdx anakart 2.2.4 versiyon yüklü buna hangi sürümü yuklersem siteden, dediginiz Wevd uygulaması çıkarmı? Yardımcı olursanız

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,971
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Henüz bir yazılım yuklemedim merakım TV mb90sdx anakart 2.2.4 versiyon yüklü buna hangi sürümü yuklersem siteden, dediginiz Wevd uygulaması çıkarmı? Yardımcı olursanız

MB95'e falan güncelleme sonrası geldi.
Siz de bir bakın derim.
Güncelleme sonrası açılmazsa full yazılıma ihtiyacınız olacak, onu da TV'nin arkasında yazan S/N ve VPAZ kodlarını paylaşarak aşağıdaki konudan talep edebilirsiniz.

https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-uretimi-tum-urunler-icin-full-yazilim-talep-konusu.446/

C Çevrimdışı

crazy07

Yeni Üye
25 Kas 2018
5
55
VestelFd7300 televizyon smart ta SSIPTV veya OTTPlayer2 bulunuyor. Bilgisayarda Vlc player da açtığım ip tv kanalını bu uygulamalar desteklemiyor.

Basliksiz-1908befddcdc46121.jpg

Uygulama ihtiyacı bu uzantıları açma ihtiyacından doğmakta.

Ayrıca Web Browser dan film açarsanız bir süre sonra ya kapanıyor yada kilitleniyor.
Vlc player yada Perfec Player uygulamalara eklense süper olacak.

A Çevrimdışı

arifay

Yeni Üye
31 Mar 2023
3
35
Merhaba; Yeni üyeyim yanlış yere yazıyorsam affola. Vestel 58U9510 smart tv mevcut. Bu tv de iptv uygulaması olarak ücretsiz ssiptv var sadece. Başka ücretsiz kullanım yaptıran uygulama nasıl yükleyebilirim. Yazılım ile çözümlenebilir mi bu durum?

Geri
Üst Alt