Hadi yaaa yapamayacağım deseneVestel smartlara android hariç,aplikasyon yüklenmemektedir,kartın numarasına göre profil dosyasından ,tv içinde netflix yazılımı varsa açılabilir ( böyle yazdım,çünkü bazı kartlarda açılsa da çalışmamaktadır)
bilemiyorum,kartın modeli nedir ki ,yazarsan belki izlersin ,bunu kumandadan ardarda " Menü + 4+7+2+5" tuşlayarak öğrenirsin,en üstte yazar kart numarası (mb100 ,mb95 gibi)Hadi yaaa yapamayacağım desene
bilemiyorum,kartın modeli nedir ki ,yazarsan belki izlersin ,bunu kumandadan ardarda " Menü + 4+7+2+5" tuşlayarak öğrenirsin,en üstte yazar kart numarası (mb100 ,mb95 gibi)
Buradakilerden biri mi ben biraz televizyon cahiliyim de?
Üstte yazıyor işte ,MB96 diye,senin kart bu.Buradakilerden biri mi ben biraz televizyon cahiliyim de?
Tüh be hiç ihtimal Yok diyosunÜstte yazıyor işte ,MB96 diye,senin kart bu.
Ve maalesef sende olmaz MB96 kartta,bende de var MB96 kartlı tv (imzamdaki en alt başlık)
Demiyorum sevgili Ömertc ,harici cihazla -android gibi- izleyebilirsin tabii ,ama tv içinden izleyemezsinTüh be hiç ihtimal Yok diyosun
Harici cihaz d smart digitürk gibi falan mıDemiyorum sevgili Ömertc ,harici cihazla -android gibi- izleyebilirsin tabii ,ama tv içinden izleyemezsin
Netflix oynatan "herhangi" bir cihaz.Harici cihaz d smart digitürk gibi falan mı