H Haznedar Yeni Üye Puan 3 Çözümler 0 Katılım 21 Şub 2021 Mesajlar 6 Yaş 52 Haznedar 22 Şub 2021 #1 Mrb USB dennyazilim yükledim ama tv sıfırladı kurum ayarlarına döndü ama açıyorum tekrar kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim
Mrb USB dennyazilim yükledim ama tv sıfırladı kurum ayarlarına döndü ama açıyorum tekrar kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim
F fikoloji Süper Üye Puan 113 Çözümler 1 Katılım 13 Eki 2018 Mesajlar 16,491 fikoloji 22 Şub 2021 #2 Full yazılım yuklemisiniz demekki yazılımsal değil donanımsal arıza var , güç kartı ve ana kart kontrol edilmeli
Full yazılım yuklemisiniz demekki yazılımsal değil donanımsal arıza var , güç kartı ve ana kart kontrol edilmeli
H Haznedar Yeni Üye Puan 3 Çözümler 0 Katılım 21 Şub 2021 Mesajlar 6 Yaş 52 Haznedar 22 Şub 2021 #3 fikoloji' Alıntı: Full yazılım yuklemisiniz demekki yazılımsal değil donanımsal arıza var , güç kartı ve ana kart kontrol edilmeli Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sagolun
fikoloji' Alıntı: Full yazılım yuklemisiniz demekki yazılımsal değil donanımsal arıza var , güç kartı ve ana kart kontrol edilmeli Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sagolun