H Çevrimdışı Haznedar Yeni Üye 21 Şub 2021 6 51 22 Şub 2021 #1 Mrb USB dennyazilim yükledim ama tv sıfırladı kurum ayarlarına döndü ama açıyorum tekrar kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim
Mrb USB dennyazilim yükledim ama tv sıfırladı kurum ayarlarına döndü ama açıyorum tekrar kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 22 Şub 2021 #2 Full yazılım yuklemisiniz demekki yazılımsal değil donanımsal arıza var , güç kartı ve ana kart kontrol edilmeli
Full yazılım yuklemisiniz demekki yazılımsal değil donanımsal arıza var , güç kartı ve ana kart kontrol edilmeli
H Çevrimdışı Haznedar Yeni Üye 21 Şub 2021 6 51 22 Şub 2021 #3 fikoloji' Alıntı: Full yazılım yuklemisiniz demekki yazılımsal değil donanımsal arıza var , güç kartı ve ana kart kontrol edilmeli Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sagolun
fikoloji' Alıntı: Full yazılım yuklemisiniz demekki yazılımsal değil donanımsal arıza var , güç kartı ve ana kart kontrol edilmeli Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim sagolun