Vestel Smart TV butonum ayarlandı yazısı

O Çevrimdışı

ONURBJK

Yeni Üye
25 Eki 2023
2
38
Merhabalar... Vestel 50UD8100 model 50" smart tv var. yaklaşık 2 gündür sabahları butonum ayarlandı yazısı çıkıyor kumanda kullanılamıyor. sadece netflix ya da prime video tuşu çalışıyor. Başka hiçbirşey kullanamıyoruz. Pillerini de yeni değiştirdim ama durum hala aynı 4 senedir kullanıyoruz ancak 2 gündür neye nasıl bastık ta böyle oldu anlayamadım. Yardım için şimdiden teşekkür ederim.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Kumandada sıvı teması olduysa ve buton iletkenlerinde kısa devre yaratıyorsa basılı kalmış olarak algılar. Sökülüp temizlenmeli.

O Çevrimdışı

ONURBJK

Yeni Üye
25 Eki 2023
2
38
Tsk ederim akşam deneyeceğim. Resmen çıldırttı kumanda bizi her sabah kendı kendıne butonum ayarlandı yazıyor inş düzelir.

butonlardan birisi takılı kalmış olabilir mi.?
denedim onu ancak takılı kalan bir tuş gözükmüyor. akşam çalışıyor ama düzenli olarak her sabah kendi kendine oluyor bu durum otomatik devreye giriyor gibi sanki.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,008
Tsk ederim akşam deneyeceğim. Resmen çıldırttı kumanda bizi her sabah kendı kendıne butonum ayarlandı yazıyor inş düzelir.

denedim onu ancak takılı kalan bir tuş gözükmüyor. akşam çalışıyor ama düzenli olarak her sabah kendi kendine oluyor bu durum otomatik devreye giriyor gibi sanki.
Kumanda üzerinde özellikle yıldız resmi olan tuş varsa o tuşlar takılı kalmış olabilir ilgili tuşlara istediğiniz kanalı, hatici kaynağı veya internet uygulamasını atama yapabiliyorsunuz atama yaptıktan sonra tuşa bastığımızda direkman o uygulamaya veya kanala gider yani favori tuşudur televizyonun ayarlanan tuşları unutması için ilk kuruluma yani fabrika ayarlarına dönderilmesi gerekir dönderip sonucu yazın uzaktan kumanda resmini buraya eklerseniz hangi tuşlar olduğunu yazarım.

Geri
Üst Alt