Mrb. Televizyonuma yanlış yazılım yükledim sanırım siyah ekranda kaldı yardımcı olur musunuz @
Adem Helvacı? Yeni Yazılıma ve ne yapmam gerektiği ile ilgili bilgiye ihtiyacım var.
8 Dakika uzun bir zaman donanımsal sorun olmadıkça 5 Dakikada yazılımın yüklenmesi biter.Yazılım için teşekkür ederim ama 8 dk olmasına rağmen herhangi bir değişiklik olmadı ekranda dediklerinizi harfiyen yaptım ancak hala siyah ekran var panelin ışığı yanıyor sadece. süre bittiğinde kapatıp açmalımıyım tekrar.
Rica ederim.Cevaplariniz ve ilginiz icin tesekkur ederim. Olmayacak sanirim. Yinede tesekkurler
Mb70 Anakart yazılımı OK tuşu ile yüklenmez tv ye start verilince yükleme başlar sizin yazdıklarınız biraz standart dışı fakat yazılım yüklenmiş bilgi için teşekkürler.Tekrar merhabalar. verdiğiniz yazılımı diğer vestel ürünlerindeki gibi önce fişten çekip sonra usb belleği takıp ardından aç/kapa düğmesine bastığım anda ok düğmesine basılı tutarak kırmızı ışığın sönmesini bekledim ardından ışık sönünce ok düğmesine basmayı bıraktım ve 10 sn sonra ekran ve menü geldi toplam 3 dk falan sürdü sürmedi. Yani sonuç başarılı. Aynı cihazda sorun yaşayabilecekler için yazdım belki deva olur . Tekrar teşekkür ederim.