Vestel Smart TV 42PF7017 42" LED TV

C Çevrimdışı

cemalinaz

Yeni Üye
12 Şub 2022
4
44
Mrb. Televizyonuma yanlış yazılım yükledim sanırım siyah ekranda kaldı yardımcı olur musunuz @ Adem Helvacı Adem Helvacı? Yeni Yazılıma ve ne yapmam gerektiği ile ilgili bilgiye ihtiyacım var.

b2e67d84-aac9-43c9-9b77-8f04beb79630.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
C cemalinaz Yazılım link

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Tv nin fişini prize takın.
Uzaktan kumanda üzerinden rakamlardan birine basarak veya tv üzerindeki pr+ Tuşuna basarak tv yi çalıştırın öndeki led normal bir şekilde yanıp sönmeye başlayacak yazılım yüklenecektir.
Yazılımın yüklenmesi yaklaşık 5 Dakika sürecektir.

C Çevrimdışı

cemalinaz

Yeni Üye
12 Şub 2022
4
44
Yazılım için teşekkür ederim ama 8 dk olmasına rağmen herhangi bir değişiklik olmadı ekranda dediklerinizi harfiyen yaptım ancak hala siyah ekran var panelin ışığı yanıyor sadece. süre bittiğinde kapatıp açmalımıyım tekrar.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Yazılım için teşekkür ederim ama 8 dk olmasına rağmen herhangi bir değişiklik olmadı ekranda dediklerinizi harfiyen yaptım ancak hala siyah ekran var panelin ışığı yanıyor sadece. süre bittiğinde kapatıp açmalımıyım tekrar.
8 Dakika uzun bir zaman donanımsal sorun olmadıkça 5 Dakikada yazılımın yüklenmesi biter.

C Çevrimdışı

cemalinaz

Yeni Üye
12 Şub 2022
4
44
Tekrar merhabalar. verdiğiniz yazılımı diğer vestel ürünlerindeki gibi önce fişten çekip sonra usb belleği takıp ardından aç/kapa düğmesine bastığım anda ok düğmesine basılı tutarak kırmızı ışığın sönmesini bekledim ardından ışık sönünce ok düğmesine basmayı bıraktım ve 10 sn sonra ekran ve menü geldi toplam 3 dk falan sürdü sürmedi. Yani sonuç başarılı. Aynı cihazda sorun yaşayabilecekler için yazdım belki deva olur :). Tekrar teşekkür ederim.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Tekrar merhabalar. verdiğiniz yazılımı diğer vestel ürünlerindeki gibi önce fişten çekip sonra usb belleği takıp ardından aç/kapa düğmesine bastığım anda ok düğmesine basılı tutarak kırmızı ışığın sönmesini bekledim ardından ışık sönünce ok düğmesine basmayı bıraktım ve 10 sn sonra ekran ve menü geldi toplam 3 dk falan sürdü sürmedi. Yani sonuç başarılı. Aynı cihazda sorun yaşayabilecekler için yazdım belki deva olur :). Tekrar teşekkür ederim.
Mb70 Anakart yazılımı OK tuşu ile yüklenmez tv ye start verilince yükleme başlar sizin yazdıklarınız biraz standart dışı fakat yazılım yüklenmiş bilgi için teşekkürler.

Geri
Üst Alt