Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nnonameone, cihaz anakart mb 70 genelde anakart kaynaklı bir sorun gibi görünüyor. linkteki yazılımı fat32 formatlı boş flash belleğe zipten çıkmış şekilde kopyalayın tv ye takın tv üzerindeki p+ tuşuna basın stand by ledi bisüre yanıp söndükten sonra tv açılırsa kurtulur açılmazsa anakart kaynaklı bi sorun görünüyor.
fönmakinası olurmu nasıl sökeceğimi bile bilmiyorum daha önce buna bezer bir olay olmuştu kırmızı ışık yanıp sönüyordu açılmıyordu çalıştırdım yazılım atarak şimdi recovery yazılım gerekiyor belki usta ama senin dediğin flash sıfırlamak sanırım sıcak hava ile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne kadar a mal olur bu fiyat olarak yetkili servisinde
Ben ustası değilim bu işlerin ama teknovest in bahsettiği şey BGA formundaki işlemcinin lehimlerinin tazelenmesi veya ısıtılarak tekrar iletim sağlar hale getirilmesi sanırım.
Sizin de ısıtmanız ile başarılı olma ihtimaliniz vardır ama işlemciyi yakma ihtimaliniz daha yüksek diye düşünüyorum.
bugün tekrar yazılım atmaya çalışrken ekran bir ara parladı tekrar karardı fişi çekip taktım yazılım attı sanıp olmadı sanırsam kondansatör sorunumu acaba