vestel smart pf7017

N Çevrimdışı

nonameone

Yeni Üye
7 Nis 2019
15
33
MERHABA BENİM VESTEL SMART DAHİLİ UYDUSU OLAN PF7017 led TV İM VAR KUMANDADAN KAPATTIP AÇMAYA ÇALIŞTIĞIMDA KIRMIZI IŞIK YANIP SÖNÜYOR açılmıyor YAZILIM ATMAYA ÇALIŞTIM OLMADI BANA YARDIM EDERMİSİNİZ

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Stby ışığı yanma sönme hızı konusunda bilgi verebilirmisin lütfen, Açılış sürecindeki rutin blink dışında daha hızlı bi ryanıp sönme mevcut mu?

Ayrıca seri numarası nedir?

N Çevrimdışı

nonameone

Yeni Üye
7 Nis 2019
15
33
hocam normal hıza yanıp sönüyor çok hızlı değil 6809254 100292 seri numarası

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
N nonameone, cihaz anakart mb 70 genelde anakart kaynaklı bir sorun gibi görünüyor. linkteki yazılımı fat32 formatlı boş flash belleğe zipten çıkmış şekilde kopyalayın tv ye takın tv üzerindeki p+ tuşuna basın stand by ledi bisüre yanıp söndükten sonra tv açılırsa kurtulur açılmazsa anakart kaynaklı bi sorun görünüyor.

N Çevrimdışı

nonameone

Yeni Üye
7 Nis 2019
15
33
2 tane usb var hdmı olanın yanındaki mi yoksa alttakine mi takayım usb yi

N Çevrimdışı

nonameone

Yeni Üye
7 Nis 2019
15
33
alttakine değil üsttekine takıyoruz tamam buradaki anlatımda alttakine takıyorduda ben,m kafam ondan karıştı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kaç dakika sürer yükleme işi normalde normal yanıp sönüyor kırmızı ışık

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

nonameone

Yeni Üye
7 Nis 2019
15
33
fönmakinası olurmu :sirit nasıl sökeceğimi bile bilmiyorum daha önce buna bezer bir olay olmuştu kırmızı ışık yanıp sönüyordu açılmıyordu çalıştırdım yazılım atarak şimdi recovery yazılım gerekiyor belki usta ama senin dediğin flash sıfırlamak sanırım sıcak hava ile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne kadar a mal olur bu fiyat olarak yetkili servisinde

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,960
flash sıfırlamak sanırım sıcak hava ile

Ben ustası değilim bu işlerin ama TEKNOwest teknovest in bahsettiği şey BGA formundaki işlemcinin lehimlerinin tazelenmesi veya ısıtılarak tekrar iletim sağlar hale getirilmesi sanırım.

Sizin de ısıtmanız ile başarılı olma ihtimaliniz vardır ama işlemciyi yakma ihtimaliniz daha yüksek diye düşünüyorum.

N Çevrimdışı

nonameone

Yeni Üye
7 Nis 2019
15
33
bugün tekrar yazılım atmaya çalışrken ekran bir ara parladı tekrar karardı fişi çekip taktım yazılım attı sanıp olmadı sanırsam kondansatör sorunumu acaba

Geri
Üst Alt