Vestel SMART 48FB7500 Netflix sorunu

D Çevrimdışı

Dewi34

Yeni Üye
9 Şub 2019
2
30
Arkadaşlar iyi akşamlar, vestel smart 48fb7500 tv sahibiyim fakat ne yapsamda netflix i bulamadım. Anakart mb97 olarak geçiyor, umarım yardımcı olabilirsiniz.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Peki yazılım vb. Değiştirerek yüklemek mümkün mü?

şöyle birşey gördüm en azından dene: https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...-ve-netflix-sorunu-uhd-48inc.3509/#post-72195
mb100 de de netfilix yok ama ekran yansıtmada nasıl oluyorsa açıyormuş,
not: ana kartı modlamış olabilirmi bilmem

Umut Barış Çevrimiçi

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Peki yazılım vb. Değiştirerek yüklemek mümkün mü?

Bildiğim kadarıyla hayır.
Donanım kapasitesi zaten zayıf, yazılım altyapısında da gerekli özellikler yüklü değildir büyük ihtimal.

Netflix kullanmak istiyorsanız en kolay yolu HDMI ile bilgisayar bağlamak.
Ama yok, Android box kullanacağım diyorsanız da orada Netflix lisansı olan ürünleri tercih edin derim.
Çünkü aksi takdirde Netflix 480P ve yukarısı çözünürlükleri açmıyor.

(Aynı şey YouTube için de geçerli.)

darkengineer57 Çevrimdışı

darkengineer57

Yeni Üye
25 May 2019
4
33
V.45.23.64 ile MB97 anakartlara netflix geldiğini söylüyorlar ama 48FB7500 e gelmedi. Vestel müşteri hizmetlerini aradığımda TV'nin desteklediğini söylediler ama modlama yapmama rağmen açılmadı çünkü yazılım yapısında yüklü değil büyük ihtimalle. Modlama ile PVR özelliğini açabildim kullanacaksanız öneririm

M Çevrimdışı

monser

Yeni Üye
4 Ağu 2019
5
52
Hocam benimde m97 ben bir şeyler yaptım oldu.netfflix ikonu geldi canavar gibide çalışıyor kim demiş olmaz diye.tek sorun her seferinde k.adı şifre giriyorsun aklında tutmuyor o kadar.Ne yaptım? usb ile ordan bir şeyler aldım ufak bir programcıkla bilgisayarda iki tık yaptım geri yükledim.donanımhaber sitesinde hatırlıyorum anlatım vardı.

G Çevrimdışı

gokoo

Yeni Üye
26 Ocak 2019
15
41
dostum ben bir kac ay once bir konu açtim gayet mb97 kartli seg tvmde calisiyor bi bak derim
LİNK

Geri
Üst Alt