ustam dediğin gibi arıza anten girişi çıktı hurda karttan çıkarıp taktım sinyal geldi ancak şimdi başka sorun var 12380 v 27500 den şebeke arama yapıyorum beyaz tv geldi kaldı 10 dakka sürdü başka kanal çıkmadıArızanın yazılımsal olması uzak bir ihtimal
kanal listesi atayım en iyisi şebeke arama yapmıyor hepsini tek tek frekans girmek lazım 17mb81-2 için kanal listesi varmıdırustam dediğin gibi arıza anten girişi çıktı hurda karttan çıkarıp taktım sinyal geldi ancak şimdi başka sorun var 12380 v 27500 den şebeke arama yapıyorum beyaz tv geldi kaldı 10 dakka sürdü başka kanal çıkmadı
ustam dediğin gibi arıza anten girişi çıktı hurda karttan çıkarıp taktım sinyal geldi ancak şimdi başka sorun var 12380 v 27500 den şebeke arama yapıyorum beyaz tv geldi kaldı 10 dakka sürdü başka kanal çıkmadı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kanal listesi atayım en iyisi şebeke arama yapmıyor hepsini tek tek frekans girmek lazım 17mb81-2 için kanal listesi varmıdır
usta mşteri takıntılı eve götürdü ben diyor otomatik arama yaptırdım aramıyor diyor otomatik arama istiyor kanal listesi istemedi seri noya göre full yazılım rica etsem sinyal var şebeke arama yapmıyor otomatik arama bulmuyor tek tek kanallar çıkıyor o ayrı ,, kurtarma denedim olmadı şebeke etkin diyorum öyle kalıyor loading gibi dönüp duruyorsağolasın
usta mşteri takıntılı eve götürdü ben diyor otomatik arama yaptırdım aramıyor diyor otomatik arama istiyor kanal listesi istemedi seri noya göre full yazılım rica etsem sinyal var şebeke arama yapmıyor otomatik arama bulmuyor tek tek kanallar çıkıyor o ayrı ,, kurtarma denedim olmadı şebeke etkin diyorum öyle kalıyor loading gibi dönüp duruyor
böyle takıntılı insanlar var ustam maalesef , yaptım evet factory reset yine aynıService menüsünden factory reset denediniz mi?