selam forum arkadaşlar bana başlıkta belirtiğim model tv müşteri bana getiriken kendiliğinden ses kısılıyor ve ekran karanlık diye hatasını anlatı elimde ledbar olmadığı için sipariş etimledbar geldi taktım tv aydınlatması geldi tvyi topladım anteni bağladım gürüntü geldi ses kısıktı uk kumandasıyla sesv verdim ses çıktı tv gayet normal çalıştı üç gün test edip çalıştıktan sonra müşterimize kendim aracımla gidip teslim etim ordan ayrılmadan bir baktım usta tv yine kendiliğinden ses geriye kısılıyor inanmadım doğrusu araçta indim gitim kendim gözümle gürdüm baktım hakaten öyle kumanda tuşu belki takılı olarak çalışiyor ters çevirdim yine aynı hata verdiriyor tvyi yine olduğu gibi kendi atülyeme gütürdüm baktım ses kısık minimumda ses verdim ses çıktı istediğim seviyeye getirdim tv fişi taktım ses bıraktığım seviyede çıkıyor kısacası hiç bir hata yaptırmadı aklım durdu ne yapacağımı şaşırdım bu hatayla karşılaşan olan oldumu neyapmamı ünerirsiniz konuyla alakalı yardımcı olursanız sevinirim hayırlı forumlar dilerim