Vestel - Samsung son viraj "Öneri Bekliyorum"

Y Çevrimdışı

yasinc 

Aktif Üye
27 Mar 2019
66
29
Merhabalar,

Vestel 55ud9200 ve Samsung 55NU7300 arasında kaldım a101 de ki fırsatı kaçırmak istemiyorum bu iki televizyondan hangisini almalıyım anlayabildiğim kadarıyla aşağı yukarı aynı şeyler var ikisinde de ama birisi daha yeni çıktı diğeri eski bir model (yanlış bilmiyorsam) vestel smr 1800hz samsung 1300hz

Vestel 3350 TL
Samsung 4500 TL Alabiliyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.

TV den beklentim netflix iptv digiturkplay onun dısında internetten dizi film izleme ve özellikle maç

Adem Helvacı Ado abi yorumunu bekliyorum.

Son düzenleme:
muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
İzleme şekline ve zevkine göre değişir ama benim gönlüm 55NU7300. Hem samsung mühendisliği ve kalitesi(vesteli iğnelemiyorum adamlar en iyi yerli tv üreticisi bence) ve üstün smart özellikleri. Vestelin smartı ürünün kalitesine göre çok zayıf bence. Ama vestel ile arasındaki fark değermi onu @Ado bilir

Y Çevrimdışı

yasinc 

Aktif Üye
27 Mar 2019
66
29
Mesela nu7300 2.4Ghz wifi destekliyor 55ud9200 özellikleri tam anlamıyla henüz yayınlanmadı o yüzden onda 5 g var mı bilmiyorum, dediğiniz gibi samsung smart özellikleri 5 e katlar vesteli ama vestel de yeni ürün olduğu için panel vs daha iyi zannımca üstüne birde 1.100 tl lik fark eklenince vestel ağır basıyor

Samsung a gelirsek internet kullanımı daha akıcı sanırım vestele göre örneğin internetten film izlerken

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Mesela nu7300 2.4Ghz wifi destekliyor 55ud9200 özellikleri tam anlamıyla henüz yayınlanmadı o yüzden onda 5 g var mı bilmiyorum, dediğiniz gibi samsung smart özellikleri 5 e katlar vesteli ama vestel de yeni ürün olduğu için panel vs daha iyi zannımca üstüne birde 1.100 tl lik fark eklenince vestel ağır basıyor

Samsung a gelirsek internet kullanımı daha akıcı sanırım vestele göre örneğin internetten film izlerken
Belki çok açıklayıcı değildir ama umarım fikir verebilir.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Panelleri kıyaslayın derim.
Samsung Smart yönünden daha iyi tecrübe verecektir elbette ama fazla birşey de beklemeyin derim.

Vestel'in kullandığı panel sizi tatmin ederse, yanına bir tane Android box alırsınız smartın en iyisini yaşarsınız.

Y Çevrimdışı

yasinc 

Aktif Üye
27 Mar 2019
66
29
Aklımda vestel tarafı daha ağır basıyor, en nihayetinde 1.100 TL fiyat farkı var. Panel özellikleri sanırım samsung tan 1 tık iyi (tabi kendi amatör fikrim).

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
626

Samsung'u bilmiyorum ama benim kullandığım vestel 48ua9300'de 5GHZ desteği var, modemimdede (Asus dsl-N66U) 5GHZ desteği mevcut sorunsuz bağlanıyor.

Y Çevrimdışı

yasinc 

Aktif Üye
27 Mar 2019
66
29
A101 de satılan samsungların eski seri olduğu üzerine yeni üretimler olduğu için satılmayanları a101 üzerinden satmak istediğini duydum samsung un ne derece doğrudur bilemiyorum ama beni vestele bir adım daha yaklastırdı.

Geri
Üst Alt