İnternete baksak sözde bilgi denizi ancak kirli bir deniz.
Vestel'e bulaşma diye biz de diyoruz ama burada eğer bu kadar geniş bir genelleme yapılaqcaksa o zaman ''Televizyona hiç bulaşma'' deriz konu kapanır.
Lokal ve nokta atışı düzeyde ve daha da önemlisi DOĞRU bilgi paylaşılması önemli.
İnternet ortamına baksak herkes bilim insanı, herkes profesör, alim, hoca, üstat,duayen vs vs
Bir tane de ''benim bu konuda fikrim yok, çünkü uzmanlık alanım değil'' diyen adama denk gelmiyoruz nedense.
Vestel'e bulaşmayın doğru. Ancak bu Beyaz eşya ve klima için geçerlidir. Ayrıca Beyaz eşyada da Bulaşık makinesi hariçtir, Klimada istikrarlı olmadıkları içindir, 1 kere iyi ürün çıkartıp 10 kere kötü ürün çıkardıkları içindir.
Ancak TV dünyasında biz Vestel markasını her zaman Arçelikte ön planda tuttuk, Donanımhaber yıllarımdan beri Vestelden tv önerip aldırdım insanlara. Sosyal mecrada araştırma yapın, bakın bakalım Vestelden tv aldırdığım ama sonrasında dönüp bana ''Adem Helvacı bana bunu aldırdın Allah Senin belanı versin'' diyen olmuş mu?
Bizim halka açık mecralarda bilgi paylaşıyor olmamızın en önemli avantajlarından birisi de sizler adına bu dur.
Bugün size önerdiğim ürün ile ilgili sizin yarın veya ilerleyen yıllarda geri dönüş yapma avantajınız ve özgürlüğünüz var.
Biz neden herkese ''Deneyimlerinizi mutlaka bizlere paylaşın, iyi veya kötü'' diyoruz mesela?
Vestelden tv alınır, ancak her tv ye de balıklama atlanmaz.