I
ilkayyesilbas
Yeni Üye
- 3 Şub 2020
- 18
- 37
Vestel yetkili satıcısından aldığım NFK640 buzdolabım fan kısmından ses yapıyor ve her defasında Vestel servis tarafından tamir ediliyordu. Tüm tamir süreçleri arası yaklaşık 1-2 aydı. Hiçbir şekilde arızamı gideremediler. 3 defa aynı arızayı yaptıktan sonra servis tarafından ürünümün değiştirilmesini aksi takdirde kesinlikle tamiri kabul etmeyeceğimi söylememe rağmen bana ürünün tekrar tamirini teklif ettiler. Ürün ayıplıdır. Sadece bende değil NFK640 ve NFK540 tip tüm buzdolaplarında bu sorunlar gözükmektedir. Bunu servisteki arkadaşta onayladı. Buzdolabımı alalı daha 1 yıl bile olmadan bu arızanın 4 defa çıkması ve Vestel Merkezinin bu konu ile ilgilenmemesi tam bir hayal kırıklığıdır. Yerli Malı tercih ettik ve paramızla rezil olduk. Sizler eğer ki yerli malı tercih edecekseniz bu marka kesinlikle Vestel olmamalı. Arızayı gideremedikleri gibi ürün değişim'de yapmıyorlar. Bana bu rezilliği yaşattığın için teşekkürler Vestel. Asla almayın arkadaşlar dostlarınıza sevdiklerinize Vestel marka ürün aldırtmayın. Bana yerli bir rezillik yaşatan bu firmadan kesinlikle uzak durun. Paranıza yazık. Şu as traktör gibi buzdolabı kullanıyorum Vestel sağ olsun!