Vestel Netflix

mehmet2246

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
mehmet2246
Vestel 47pf8080 TV var ancak uygulamalar içerisinde netflix yok yazılım veya hangi yolla bunu halledebilirim yazılım atmayı da pek bilmiyorum yardımcı olur musunuz

1576006671494.jpg

Maalesef bu anakart için hiç bir yazılım :ok

android box cihazı alabilirsiniz

android box cihazı alabilirsiniz

Hayret, VESTEL nasıl oldu da el atmadı henüz bu işe ? :alala

Fikoo, söyle mühendislere uyumasınlar, fikir üretsinler. Halka ekonomik ve kaliteli ürün sunsunlar :rant

Söyle o teknik müdürlükte boş boş oturup akşama kadar youtube videoları seyredenlere, aldıkları paranın hakkını versinler. :sopa1

Hocam benlik bı durum yok ama güvenlik gerekçesi derken ?
Yani MB9X ler artık takır takır çökmeye başladılar yazılımlar yüklenirken.

Smart sorununu çözmeye çalışıp burtadan yazılım alıp yükleyen insanlar, ''Belki bu uyar'' mantığı ile değişik yazılımları da yüklemeye başladılar.
Hem kendi yanlış yüklemeleri, hem de anakartların artık daha fazla güncelleme alamayacak olmasının kesinleşmesi nedeniyle forumdaki MB9X çekirdek yazılımları kaldırdık ondan bahsetmiştim :ok

abi, biz daha mb130s yazılımını toparlayamadık, biz daha venüs z40a standart işletim sistemi kurup bir çok markadan pahalı satarken; uygun ama kaliteli android box cihazı beklememiz ne kadar mantık çerçevesinde bilemedim

Hayret, VESTEL nasıl oldu da el atmadı henüz bu işe ? :alala

Fikoo, söyle mühendislere uyumasınlar, fikir üretsinler. Halka ekonomik ve kaliteli ürün sunsunlar :rant

Söyle o teknik müdürlükte boş boş oturup akşama kadar youtube videoları seyredenlere, aldıkları paranın hakkını versinler. :sopa1
aman usta ağzından yel alsın:tara

Ne oldu yaaa Ustacım ne güzel Tivibudan hazır kurtulmuşsunuz, canınız da sıkılıyordur şimdi sizin :kas
Dur ben bir yazayım fabrikaya :kiskis
Seni okuyanda @fikoloji ile @TEKNOWEST in fabrikada çalıştığını sanacak mubarek ,eski çalışanı olarak sen yaz yinede ,üretsinler boxmudur toxmudur nedir ,lahavleeee :haha1

Merih video android box işine el attıda ne oldu ki.
Remler ddr3 , işlemci mali 450 ???
Bir gün zor dayandım.
Yerli almamanız için herşeyi yerliler yapıyor.
Çinden vergisi, özel sigortası dahil, özel kumandası dahil Beelink Gt 1 mini 515 TL alıyorum.
Merih video android box Nitro 4S yeni model (içinde ki herşey nuhtan kalma) 570 - 600 TL arası.

Geri
Üst Alt